De Indian Scout Bobber 2019 is de ultieme motor om mee te toeren

redactie 2 Sep 2019 Machines

Wij hadden laatst het voorrecht om een hele dikke Indian Scout Bobber 2019 onder onze kont te hebben. We zijn ermee gaan toeren en zijn op slag verliefd geworden op deze gruwelijke bike. Je zit heerlijk laag bij de grond en aan aandacht onderweg heb je zeker geen gebrek.

Auto’s rijden langzamer als je ze tegenkomt tijdens een rit over de A2 en bij het benzinestation kom je haast niet meer weg omdat liefhebbers zich om je bike heen verzamelen. Dan hebben we het nog niet eens over de mensen die hun nek verdraaien als je aan het cruisen bent.

Specs

Natuurlijk willen jullie weten waar je mee te maken hebt, dus zullen wij je even uitleggen wat dit mannenspeelgoed allemaal te bieden heeft. De bike haalt zijn kracht uit een 1133 cc, 94 pk (98 Nm) sterke, vloeistofgekoelde V-Twin motorblok. Alleen het motorblok ziet er al gruwelijk uit, daar kunnen wij onze ogen al niet van af houden.

De motor is niet super zwaar, namelijk 247 kg. Daardoor komt ‘ie lekker makkelijk van zijn plek en ben je super beweeglijk. Je verwisselt soepeltjes van rijbaan, maar je gaat wel snel te hard. Je zit natuurlijk middenin de wind omdat je weinig bescherming om je heen hebt, daardoor wordt het rijden alleen maar leuker.

Schakelen gaat ook super soepel. Je hoeft niet te twijfelen of je echt wel naar de juiste versnelling bent geschakeld, je voelt een duidelijk klik zodat je je daar onderweg niet druk over hoeft te maken.

Comfort

Om echt super comfortabel te zitten moet je een ander soort motor kiezen. Deze bike is natuurlijk heerlijk tijdens het warme weer; vol in de wind en een open helm op, gegarandeerd genieten. Je gaat lange ritten alleen wel voelen in je armen en billen. Omdat je telkens met gestrekte armen zit, gaat dat je dat op een gegeven moment wel merken. Tja, dat weet je natuurlijk bij  een bobber. Hetzelfde geldt voor de houten kont die je wellicht overhoudt aan een flinke rit op deze bike.

Toch zijn de looks en de rij ervaring meer dan genoeg om je te verleiden tot een ritje. Als wij genoeg moneys hadden, wisten we allang waar we dat aan uit zouden geven. Dan stond deze bike binnen afzienbare tijd gewoon bij ons voor de deur. Voor nu genieten we nog even na van onze ervaring met de Indian Scout Bobber en kunnen we alleen nog maar dromen over de volgende rit. Mocht je een testrit willen maken, check dan even indianmotorcyclebenelux.com.

Reageer op artikel:
De Indian Scout Bobber 2019 is de ultieme motor om mee te toeren
Sluiten