Goals: je kan dineren in een iglo tegenover de Tower Bridge in Londen

redactie 4 nov 2018 Entertainment

Londen is in de winter altijd de moeite waard om te bezoeken. De hele stad is mooi verlicht, overal hoor je die pleuris-kerst-kut-nummers en je komt 28 kerstmannen tegen. Als jij je meisje wilt verrassen moet je haar beslist meenemen naar de Engelse hoofdstad. Om het echt romantisch te maken kun je nu dineren in een iglo vlakbij de Tower Brigde. Geef je meteen weer een extra dimensie aan je relatie. 

Iglo’s zijn leuk, maar op de Noordpool is het net iets te fris om het romantisch te maken. Je kan elkaars handen niet eens meer vastpakken, tenzij je aan elkaar wil vriezen. Dat zou je ook als een bepaalde vorm van romantiek kunnen zien. De iglo’s in Londen zijn niet van sneeuw en ijs gebouwd,  dus dat scheelt al.

Dakterras

Bij restaurant Coppa Club tegenover de Tower Bridgde komen de iglo’s weer terug. Eerder bleek dit ook al een doorslaand succes te zijn. Doordat ze op het dakterras van de club staan heb je een tof uitzicht op een van de mooiste bruggen van Europa.

View this post on Instagram

This season's hottest look ❄️ #coppaclubigloos #riverside #towerbridge #rightontrend #youllneverlookback

A post shared by Coppa Club (@coppaclub) on

Met je maten

Je kan met maximaal 8 mensen in een iglo zitten, dus mocht je geen vriendin hebben, kun je ook met je maten plaats nemen in een plastic bol. Een fijne plek om een paar flinke pullen pils te bestellen. De iglo’s zijn gewild, dus wees op tijd. 

View this post on Instagram

File under: Behind-the-scenes. The igloos are in the making ❄️ #coppaclubigloos #sneakpreview #towerbridge #riverside #staycosythiswinter

A post shared by Coppa Club (@coppaclub) on

Colourful Rebel

Reageer op artikel:
Goals: je kan dineren in een iglo tegenover de Tower Bridge in Londen
Sluiten