De beste Ierse pub ter wereld is te vinden in Den Haag

redactie 10 Oct 2019 Entertainment

O’Casey is een Ierse pub in Den Haag en wordt gerund door John Gulay. Die man is dolgelukkig, want zijn pub is bekroond tot: de Best Ierse pub ter ‘wereld’. Wij als Nederlanders hebben ook weer iets om trots over te zijn.

Winst!

Gisteren werd in Dubin de prijsuitreiking gehouden. O’Casey is daar een vaste kracht. De pub viel al eerder met hun neus in de prijzen met: de ‘Best cummunity pub in the world’ en in 2018 ‘Best Sports Experience Europa’, maar een echt hoofdprijs bleef nog uit. Tot nu dus, lekker gedaan guys!

guinness GIF

Gasten komen niet alleen om zich klem te zuipen met de lekkere Ierse biertjes, maar ook voor de hoeveelheid aan sportwedstrijden. “We kunnen er 12 tegelijk aanzetten en het maakt mij niet uit om welke sport het gaat: van rugby, tot korfbal, tot voetbal.” John is meer dan 10 jaar eigenaar van de pub die al meer dan 25 jaar in Den Haag te vinden is. Het ging niet altijd van een leien dakkie, na 2 jaar was er zelfs bijna een faillissement. In die tijd had Gulay vast niet kunnen bedenken dat hij nu bekend is in heel de wereld. Op naar Den Haag, mannen!

Reageer op artikel:
De beste Ierse pub ter wereld is te vinden in Den Haag
Sluiten