Idioten in gejatte Audi RS6 rijden Britse politiewagens aan gort

Redactie 5 Sep 2017 Machines

In Engeland hebben gangsters het leven van de Britse politie behoorlijk zuur gemaakt. Nadat ze een pizzeria hadden overvallen scheurden ze er in hun gestolen Audi RS6 vandoor. 

De Audi RS6 behoort al jarenlang tot een van de favoriete vluchtauto’s van criminelen. Voldoende ruimte om de buit en dieven in te vervoeren en met 560 pk meer dan genoeg vermogen om achtervolgende politiewagens te laten transformeren tot een klein stipje in de achteruitkijkspiegel.

Afijn, de RS6 dus. De Britse politie zit in een ook niet onaardige BMW, maar moet alle zeilen bijzetten om de Audi enigszins bij te kunnen houden. Op gegeven moment lukt het ze toch om dichterbij te komen, waarna ze op de Audi in rammen en zo proberen om de gangsters van de weg te krijgen.

Het mag niet baten, ondanks twee lekke banden en een paar kapotte bumpers blijven de malloten gewoon doorrijden. Na een nieuwe beuk moet de politiewagen de handdoek zelfs helemaal in de ring gooien. Maar niet getreurd, het recht zal zegevieren en de criminelen worden even later ingerekend om de komende jaren de spijkerbroek te verruilen voor een zwart-wit gestreepte overall. Heerlijk stukje boevenachtervolging!

Meer RS6? Moet je deze dikke versie van ABT eens kijken!

Reageer op artikel:
Idioten in gejatte Audi RS6 rijden Britse politiewagens aan gort
Sluiten