Idioot grote televisie staat klaar om de markt te veroveren

redactie 10 Jul 2019 Entertainment

Gigantisch. Absoluut gigantisch. Dat is het eerste wat bij ons opkomt na het zien van deze televisie. Het Australische elektronicabedrijf C Seed denkt graag groot en besloot daarom deze monsterlijke beeldbuis te ontwerpen die ook nog eens geschikt is voor buiten.

Dat laatste lijkt ons vrij logisch aangezien de televisie een ongekend schermformaat heeft van een duizelingwekkende 301-inch, da’s dus pakweg acht meter aan puur entertainment. Deze unit kun je dan ook eigenlijk alleen maar in de tuin of op het terras van je penthouse plaatsen.

De Australiërs willen je niet op de kosten jagen wanneer je de televisie plaatst naast je landhuis. Zo hebben de knapen van Down Under het apparaat gemaakt van titanium en koolstofvezel waardoor ie slechts 1600 kilootjes weegt. Dan hoef je gelukkig geen extra fundering aan te leggen.

Niets is zo vervelend als zonlicht dat wordt weerkaatst op je schermpje. C Seed heeft hun kijkdoos voorzien van een abnormale hoeveelheid pixels om de scherpte en kleur zelfs in de volle zon te kunnen waarborgen. De contrastratio van 4:500:1 is vrij aardig te noemen, net als de kleurdiepte van 48 bits. Je hebt dus altijd kraakhelder beeld op deze 4K-kraker.

FHM-4K Televisie

Het beste van deze tv is misschien wel de mogelijkheid om hem binnen 25 seconden te laten opvouwen en in je gazonnetje of dakterras te laten verdwijnen. Deze reus bederft dan in ieder geval niet je uitzicht. Wij verdwijnen helaas wel snel bij het horen van de prijs: voor €1,3 miljoen kan ie van jou zijn! Dat wordt nog even een staatslot kopen.

FHM-4K Televisie

Maxim

Reageer op artikel:
Idioot grote televisie staat klaar om de markt te veroveren
Sluiten