Reebok bundelt met animatieserie Hunter x Hunter voor vijf nieuwe sneakers

Mis jij nog een paar statement sneakers in je kast? Dan zit je bij de nieuwe collectie die Reebok in samenwerking met de serie Hunter x Hunter heeft gemaakt helemaal goed. De sneakers zijn geïnspireerd door de hoofdpersonen en dat zien we terug in de kleuren van de vijf ontwerpen. 

We horen het wel vaker, een tv-serie die in samenwerking met een merk een collectie uitbrengt. Zo heeft Crocs ooit eerder samengewerkt met de animatieserie Naruto. Nu is het dus de beurt aan Reebok en daar zijn wij maar al te blij mee. Al moeten wij ook eerlijk toegeven, we zouden ze niet allemaal in onze garderobe willen hebben.

Reebok en Hunter x Hunter

Op vrijdag 22 maart komen er maar liefst vijf paar nieuwe sneakers van deze samenwerking op de site van Reebok. Als we kijken naar de collectie dan zien we vooral dat de kleuren die de schoenen hebben in lijn staan met de tv-serie. Lekker vrolijk, tinten van groen en paars en vooral speels. Als je een basic outfit aanhebt, dan durven wij in ieder geval te wedden dat deze schoenen je outfit een stuk stijlvoller maken. Ook al komen de sneakers voort uit een samenwerking met een serie, is het goed te zien dat het Reeboks zijn, altijd fijn!

De Reebok LX2200 die je hieronder kan zien, is geïnspireerd door de hoofdrolspeler van de serie, Gon. Dat zien we terug in de frisse groene kleur, die de kleur van zijn kleding ook heeft in de serie.   Reebok LX2200

Dat zijn natuurlijk niet de enige schoenen die we gaan zien. Zo verwijst de Reebok Instapump Fury naar Hisoka. Dit zien we aan de speelkaarten, pasteltinten en de traantatoeage.

Reebok Instapump Fury

Voor ieder wat wils, want de schoenen zijn allemaal nogal verschillend. We zien namelijk ook een open schoen in de collectie.

Dan vraag je je natuurlijk af wat deze bijzondere schoenen mogen kosten. Nou, ze zullen verkocht gaan worden voor de prijzen tussen 90 en 185 euro.

Reageer op artikel:
Reebok bundelt met animatieserie Hunter x Hunter voor vijf nieuwe sneakers
Sluiten