Dit hotel aan de rand van een klif is niet voor pussy’s

redactie 3 Aug 2019 Entertainment

Over de hele wereld kom je de mooiste, gekste en meest aparte hotels tegen. Zo heb je al een onderwaterhotel en een ijshotel. Houd jij wel van spannende locaties? En ben je niet bang voor hoogtes? Dan is het hotel aan de rand van een klif in Noorwegen misschien wel iets voor jou. Het is vooralsnog alleen nog een concept, maar het idee ziet er al gruwelijk fantastisch uit.

Het hotel hangt boven een klif en is de droom voor elke dare devil. De Preikestolen is een klif in Noorwegen, die 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Noorwegen. Mensen vanuit de hele wereld komen naar dit punt om De Preikestolen te beklimmen. Eenmaal bovenaan, word je getrakteerd op een betoverend uitzicht op Lysefjord. Het idee van het Boutique Hotel op de klif is door Hayri Atak Architectural Design Studio bedacht om toeristen een verblijfplaats te geven, zodat ze kunnen genieten van de prachtige en immense natuur.

Voor wie durft

Een van de belangrijkste punten van dit hotel is het uitkijkplatform, dat bovenop drie bezoekersruimten zit. Er is een balkon met een adembenemend uitzicht op elk level, zodat je het landschap goed in je kunt opnemen. En alsof dat al niet genoeg is beschikt het hotel ook nog eens over een gruwelijk zwembad. Gruwelijk ja, want het is een infinity pool dat uitsteekt. Het zwembad vind je op de laagste etage. Geen aanrader voor mensen met hoogtevrees, maar wel een aanrader als je van een prachtig uitzicht wilt genieten. Zou je het aandurven?

Toch is het concept van dit hotel momenteel allemaal nog een ‘plan’. Het is nog niet bekend of het concept groen licht krijgt.

  

 

Reageer op artikel:
Dit hotel aan de rand van een klif is niet voor pussy’s
Sluiten