Hossend achter je computer met deze 5 carnavalskrakers

Als februari weer dichterbij komt begint het in een deel van het land te kriebelen, caranaval komt er weer aan! Dronken door de straten hossen in een idioote outfit, met 34 bier in hand en een fles Jägermeister in je mik. Of je er nou van houdt of niet, je kan er elk jaar weer niet omheen. Als je geen zin hebt om jezelf voor lul te zetten, wat geheid gebeurt als je gaat carnavallen, dan kan je altijd nog lachen om mensen die dat wel doen. We hebben wat fijne carnavalskrakers voor je op een rij gezet waar je ook boven de rivieren heerlijk van kan smullen. Er zijn weer briljante nummers gemaakt die je binnen 10 seconden uit je hoofd kent en de clips die erbij horen zijn minstens zo lachwekkend als de nummers zelf. Leun lekker achterover en laat je vervoeren naar het diepe zuiden. Alaaf!

1. Fabrizio – Roetewisser

Het is eigenlijk altijd kut weer in ons land. Gelukkig heeft Fabrizio een mooi nummertje gemaakt voor in de auto op weg naar de kroeg. Met een lekker dik accent legt hij je uit hoe je de ‘roetewisser’ danst. Doe je lekker met hem mee?

2. Lamme Frans – Zo Dronken

Tijdens carnaval is het natuurlijk de bedoeling dat je zo lam mogelijk wordt. Wankelend en met z’n gezicht op half zeven bedacht Lamme Frans dit lijflied voor de carnavalsdagen.

3. Roel C. Verburg – Ik Koester Je Oester

Je verwacht het niet maar er worden ook hele gevoelige nummers geschreven voor tijdens het carnavallen. Zo brengt Roel op prachtige wijze een ode aan het vrouwelijk voortplantingsorgaan in zijn met metaphoren gevulde nummer.

4. De Tobbers – Lijkte Gij Een Beetje Op Je Moeder

Als je dan zo zat als een ladder in kroeg met één of andere boerendochter aan het ‘flirten’ bent dan kan het gebeuren dat je door je bierbril niet meer kan oordelen of ze nou wel echt lekker is, of dat de alcohol met je hersenen aan het fucken is. De Tobbers hebben daar een handig truukje voor, gewoon even vragen of haar pa of ma aanwezig zijn. Als de moeder in kweste een kop als een deurstop heeft dan weet je dat de kans dat die chick waar je mee aan het praten was lekker is heel klein is. Wegwezen dus.

5. PartyfrieX – Turbonaise

Een ouderwets lekkere polonaise kan natuurlijk niet uitblijven en de heren van PartyfrieX weten daar wel raad mee. Ze tillen het oer-oude concept naar een ongekend niveau door polo- door turbo te vervangen en er een lekkere beat onder te gooien. De Turbonaise is geboren.

Reageer op artikel:
Hossend achter je computer met deze 5 carnavalskrakers
Sluiten