The Dare is horrorfilm waar de Saw-fans van zullen smullen

Als je zin hebt om je weer eens het leplazarus te schrikken, dan kunnen wij horrorfilm The Dare je van harte aanbevelen!

Na een brute huisoverval komt de vriendelijke familieman Jay Jackson bij zinnen in een kelder. Daar is hij niet alleen, want er zitten nog drie andere gevangenen opgesloten. Ze komen erachter dat ze zowaar nog iets gemeen hebben ook, wat hen doet beseffen dat ze moeten samenwerken om uit de gruwelpraktijken van de gestoorde gek uit het bos te kunnen ontsnappen.

Handlangers

Het brengt hen ertoe om een riskant ontsnappingsplan te verzinnen dat uitgewerkt moet worden voordat de ontvoerder zijn fucked up ideeën in de praktijk kan brengen. Of nou ja, hij heeft iemand in huis die zijn ideeën tot uitvoering brengt.

The Dare

Een eng griezelhuis: check. Een monster van een mens: check. Een ijzingwekkend masker: check. Heel veel bloed: check. Hartkloppingen: check. Dus ja, The Dare voldoet aan een flink aantal voorwaarden om het koude zweet op je onderrug te doen ontstaan, dat langzaam naar je bilnaad druppelt. We zien wel wat gelijkenissen met de bekende Saw-films, dus zeker voor de fans van die reeks (en eigenlijk voor de fans van het genre in het algemeen) is dit een film die bekeken moet worden.

De film ging in december in première in Pathe, maar nu staat ‘ie ook eindelijk in de thuisbioscoop op je te wachten. Nu te zien op Pathé Thuis! Gordijnen dicht, licht uit en gaan…

Reageer op artikel:
The Dare is horrorfilm waar de Saw-fans van zullen smullen
Sluiten