Hooters-medewerkster onthult welke openingszin we absoluut niet moeten gebruiken in een restaurant

Je kent het wel: je gaat ergens een hapje eten maar je komt er al snel achter dat de serveerster aantrekkelijker is dan het lekkernij dat op haar dienblad ligt. Dit had je niet verwacht en je improviseert een beroerde openingszin. Het resultaat is dan vaak niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig kan het altijd erger.

Een sexy medewerkster van het Amerikaanse Hooters heeft laten weten wat de slechtste openingszin is die zij ooit te horen heeft gekregen. Dommer en lomper dan dit ga je niet snel meemaken.

Hooters

Restaurantketen Hooters staat natuurlijk vooral bekend om zijn overheerlijke chicken wings, romige milkshake en smakelijke burgers. Oh ja, en om de sexy Hooters-girls die in hun oranje hot pants en witte hempjes die hongerige Amerikanen voorzien van hun eten. Ook een hele prettige bijkomstigheid. Hooters is van plan om het ook aan de andere kant van de oceaan te proberen en ze hebben al verschillende vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Hey Hooters, wordt het niet eens tijd voor een plekje in Nederland?

Slechtste openingszin

Tijd om Hooters beter te leren kennen. Maar hoe? Daar hebben we een oplossing voor. Een 23-jarige Hooters-serveerster was zo lief om op Reddit een aantal vragen te beantwoorden van nieuwsgierige volgers. Op de vraag wat de slechtste openingszin is die ze ooit heeft gehoord, hoeft ze niet lang na te denken. Komt ‘ie. ‘Ik hoop dat je dag net zo mooi is als dat je borsten zijn.’ Zucht.

Eerlijk is eerlijk, wij zijn ook niet de koning van de pickup line. Maar dit is wel heel direct. En lomp. En kansloos. Dacht die vent nou echt indruk te maken op deze manier? Wie zal het zeggen. Laten we ervan uitgaan dat hij het lief bedoelde en niet respectloos. We willen je nog wel een tip meegeven: neem hier absoluut geen voorbeeld aan!

Reageer op artikel:
Hooters-medewerkster onthult welke openingszin we absoluut niet moeten gebruiken in een restaurant
Sluiten