Aantrekkelijk geprijsde HONOR 9X smartphone blinkt uit in haarscherpe camera

De smartphone markt is tegenwoordig flink uitgebreid. Naast de bekende grootmachten timmeren er ook toffe, jonge merken flink op de deur. Zo heeft het Chinese HONOR (wat onderdeel is van Huawei) de HONOR 9X gelanceerd. Een smartphone die uitblinkt op design, fotografie en prijs.

HONOR 9X smartphone

X

Als Wolverine en Cyclops een smartphone zouden hebben, dan zouden ze waarschijnlijk deze krijgen van ome Xavier. De X op de achterkant staat dan wel niet voor de X-Men, maar voor de 9X. De achterkant bestaat uit meer dan 100.000 diamantgeslepen tegeltjes, die reflecteren in het licht, waardoor die extra opvalt. Je kunt ‘m krijgen in Sapphire Blue en Midnight Black. Scrollen doe je over het 6,59-inch grote scherm, waardoor je prima in staat bent om bijvoorbeeld het nieuwe seizoen van Peaky Blinders in de trein te checken.

HONOR 9X smartphone
Foto met de 48 megapixel camera van de HONOR 9X smartphone.

Camera

De camera is een van de speerpunten van de 9X. Het toestel is voorzien van een 48 mexapixel drievoudige camera, die ten alle tijden in staat is om een topfoto te schieten. Ook bij slecht licht, zeggen ze erbij. Dat komt vooral door de AIS Super Night-modus. Maar ook de skyline van je favoriete stad op de gevoelige plaat zetten kan uitstekend, dankzij de 120 ° groothoeklens.

HONOR 9X smartphone
Night modus.

Specs

Jij wil wat specs weten? Wij zijn de vervelendste niet.

  • Dubbel 3D gebogen backcover met een frame van 8,8 mm dik
  • 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
  • USB Type-C-connector
  • Pop-up selfie-camera
  • 4.000 mAh batterij voor een hele dag gebruik
  • 128 GB interne opslag, uitbreidbaar tot 640GB met een 512 GB microSD-kaart

Prijs

Eigenlijk zit alles erop wat je van een hedendaagse smartphone mag verwachten. Wat denk je dat dit kost? Fout. Nee, nog lager. Ja, nu kom je in de buurt. €199,- om precies te zijn. Eerlijk, dat is voor een smartphone die van alle gemakken is voorzien een zeer aantrekkelijke prijs. De HONOR 9X is op 31 oktober vanaf 10:00 uur verkrijgbaar en kun je online bestellen. Verder wordt ‘ie ook bij Belsimpel aangeboden, maar dat kost je wel wat meer knaken (229 €’tjes om precies te zijn).

Reageer op artikel:
Aantrekkelijk geprijsde HONOR 9X smartphone blinkt uit in haarscherpe camera
Sluiten