Het gezicht van deze hond lijkt angstaanjagend veel op een mensengezicht

Huisdieren worden vaak vermenselijkt door hun eigenaren door namen te geven als ‘Bob’, ‘Freek’ of ‘Benno’ (niet L). Sommigen gaan nog een stapje verder en trekken verschillende kledingstukken aan bij hun huisdier. Er is echter één hond die geen hulp nodig heeft om het gat tussen de mens en huisdier te verkleinen.

Zie hier de hond met het meest menselijke gezicht ooit: Yogi. Zijn gezicht is freaky, grappig en awesome tegelijkertijd. Het baasje van Yogi, Chantal Desjardins, heeft het zelf nooit doorgehad. Het waren haar vrienden die helemaal door het lint gingen toen ze merkten dat Yogi wel hele erge menselijke trekjes in zijn gezicht had. Chantal postte namelijk een foto van Yogi, samen met zijn achtjarige Shi Tzu zusje, Darla, op haar Facebookpagina. Daarna werden haar vrienden helemaal gek.

Photoshop

Na een tijdje was Chantal de foto al even vergeten, totdat het creepy moment viral ging op Reddit. Een vriend van de broer van haar vriendin uploadde de foto en hij ging daarna als een trein. Veel Redditgebruikers dachten dat de foto gefotoshopt was, maar Chantal vertelde eerlijk dat ze niets veranderd had aan de foto en dat haar hond er echt zo uit ziet. Op het moment van het posten had Chantal het zelf niet door dat haar hond op een mens leek, althans zijn ogen dan.

hond
Foto: Chantal Desjardins

Reddit crazyness

We kennen Reddit natuurlijk van de legendarische reacties onder de foto’s. Natuurlijk ging de community ook los op deze foto. ‘Wtf he has the most human eyes I’ve seen on a dog’, was een van de reacties. Sommige leden vonden het ontzettend eng: ‘Disturbing’, anderen schreven ‘Arrgh turn it off’ en ‘Seriously freaking me out!’ Wel een beetje te begrijpen als je de foto nog eens goed bekijkt.

Yogi blijkt een hele normale hond te zijn en heeft niets engs of menselijk in het lichaam of ziel zitten zoals sommige Redditgebruikers beweerden. Het zou op zich wel chill zijn. Kun je na een dag werken ‘s avonds lekker op de bank ploffen, samen een paar biertjes wegtikken en dan een aflevering van Game of Thrones kijken. Je nieuwe harige kamergenoot, maar dan zonder gezeik. Je zou het ook nog kunnen omdraaien en zelf als hond door het leven gaan. Altijd nog een mogelijkheid.

Foto:Chantal Desjardins

Reageer op artikel:
Het gezicht van deze hond lijkt angstaanjagend veel op een mensengezicht
Sluiten