Blijkbaar heeft de hittegolf ook gevolgen voor de grootte van je piemel

Sommige mannen hebben niks te klagen tijdens deze hittegolf. Waar je penis kleiner wordt als het koud is, groeit ‘ie blijkbaar bij deze tropische temperaturen. Een Reddit user vroeg zich af of andere mannen ook te maken hadden van een groeiende tampeloeres en balzak.

Als je het zo bekijkt is het een soort meteorologische antenne die wordt beïnvloed door het weer. Nu kijken we toch ineens heel anders naar Piet Paulusma en Gerrit Hiemstra. Maar goed, er is dus wel een medische verklaring voor de zogenaamde zomerpik. Doordat je veel zweet en daardoor weer veel water drinkt, raakt je sergeant-majoor opgeblazen.

Volgens Dudley Danoff, schrijver van The Ultimate Guide to Male Sexual Health, zwellen de aders op door de warmte. Hierdoor stroomt er dus meer bloed naar de penis en is het logisch dat ‘ie groeit.

Reddit

Op Reddit zijn andere gasten helemaal los gegaan op deze prangende vraag. Iemand weet te vertellen dat je lichaam op die manier de ideale temperatuur weet te regelen. In het geval van je scrotum klinkt dit logisch, daar moet het natuurlijk iets koeler blijven dus is het niet zo gek als het een beetje weg kruipt van de warmte. Zo vertelt iemand ook dat hij vooral last heeft van een grotere zak, die volgens hem ondertussen tot zijn knieën hangen.

Hottub

Er lijkt dus serieus iets aan de hand te zijn. Dr Jamin Brahmbatt van The PUR Clinic ziet eerst niet echt het verband tussen het weer en een groeiende snikkel, maar geeft wel toe dat het verwijden van aders door de warmte een grotere penis op kan leveren. Hij zegt daarbij tegen MEG Magazine: “There’s a reason why a hottub is attractive for romance.”.  Geniet dus nog maar effe van die hittegolf guys.

Foto: Pixabay.

Reageer op artikel:
Blijkbaar heeft de hittegolf ook gevolgen voor de grootte van je piemel
Sluiten