Hit-game The Last Of Us Part 2 verschijnt op 21 februari

redactie 27 Sep 2019 Entertainment

Het is eindelijk zo ver jongens! De langverwachte The Last Of Us Part 2 heeft zijn releasedatum te pakken. Vanaf 21 februari is het weer tijd om de zombies en klikkers af te schieten. Maar met wie ga je schieten? Met Joel of Ellie? Om het allemaal nog ietsje beter te maken heeft Sony ook een trailer van 3 minuten online gegooid, enjoy!

The Last Of Us

Het eerste deel van de game was een wereldwijd succes. Als je gamers over de hele wereld deze vraag stelt: Wat is de beste game ooit? Zullen veel mensen het spel bovenaan hun beste-games-lijstje hebben staan. Met meer dan 17 miljoen verkochte games was het eerste spel dan ook meteen een echte klassieker. Laten we hopen dat het vervolg minstens even goed is als het eerste deel.

Het vervolg

Game-ontwikkelaar Naughty Dog laat via hun blog weten dat de game vrijwel helemaal af is. Ze verwachten dan ook geen uitstel van de releasedatum. Als je deel 1 hebt gespeeld dan weet je dat de game heel intens en emotioneel is. Het kan eigenlijk het best vergeleken worden met een Oscar winnende drama/horrorfilm. Hel, de game had zelfs een beter verhaal dan de meeste films van tegenwoordig. Volgens de studio wordt er inmiddels al vijf jaar aan de game gewerkt. Ze beloven een emotioneel verhaal met complexe thema’s (zoals de seksualiteit van hoofdpersonage Ellie). Het is hun meest ambitieuze game tot nu toe.

Het nieuwe verhaal

De game focust zich op dezelfde hoofdpersonages en speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van deel 1 af. Na de cliffhanger van het eerste spel zijn wij dan ook super benieuwd naar het vervolg. Terwijl je in part 1 het grootste deel van het spel als Joel speelt, lijken we in het vervolg te spelen als Ellie. Lekkere girlpower dus, want Ellie is een dikke bad-ass! Wij zijn in ieder geval al fucking enthousiast. Laat dat spelletje maar komen.

Reageer op artikel:
Hit-game The Last Of Us Part 2 verschijnt op 21 februari
Sluiten