Het nieuwe katervoer voor na het stappen: de hamburgertosti

Er is bijna niemand die niet kan genieten van een goede tosti. Twee krokante sneetjes wit brood met gesmolten kaas en ham. Wat heerlijk. Ook al ligt ons hart bij de klassieke versie, komt deze toch wel echt onze strot uit. Het is tijd voor iets nieuws: de hamburgertosti.

We houden van hamburgers en van tosti’s. Voor ons maakt dat één en één is twee. Het is dan ook moeilijk te geloven dat dit idee niet eerder aan het licht is gekomen. Een geweldige combi van twee verschillende wereld zorgen voor een verrukkelijk broodje.

Recept hamburgertosti

Twee witte sneetjes brood is het begin van dit heerlijke recept. Het klinkt bijzonder, maar doe op een van de twee delen een dikke laag ossenworst. Leg er daarna uitjes, tomaat en komkommer op voor de vitamientjes. Hierna strooi je er zoveel kaas op als je zelf wilt. Het lekkerste is natuurlijk dat die goudkleurige gesmolten kaas zo langs het broodje loopt. Dan weet je dat je een goede tosti aan het maken bent. Op de andere kant spuit je een dikke kwak mayo. Doe de twee delen op elkaar en gooi hem het tostiapparaat in. Het water loopt bij ons als in de mond hoor.

Het voer tegen de kater

Deze hamburgertosti is ideaal als katervoer. Als je een kater hebt, zijn eiwitten datgene dat je echt nodig hebt. Laat dit nou precies aan overvloed zitten in deze nieuwe hamburger versie. Gelukkig is die niet alleen lekker als je een aantal alcoholische versnaperingen te veel op hebt. Nee, je kan hem op iedere willekeurige dag van de week eten.

Variatie

Je kan met de standaard tosti dus lekker variëren. De opties zijn eindeloos en er valt weinig te verpesten. De frikandel speciaal tosti staat dan ook nog steeds op ons lijstje als we het hebben over speciale, maar heerlijke tosti’s.

Hamburgertosti
Reageer op artikel:
Het nieuwe katervoer voor na het stappen: de hamburgertosti
Sluiten