Rotterdam heeft straks de beschikking over het duurste huis van Nederland

redactie 12 dec 2018 Entertainment

Is je spaarvarken een beetje gevuld en op zoek naar een nieuw huis en prestige? Het duurste huis van Nederland komt in de verkoop, en wel in Rotterdam.

Gaat wel in de kosten lopen, want naar verwachting  gaat het huis tussen de 15 en 20 miljoen kosten. Het appartement gaat ‘The Box’ heten. Drie etages de lucht in met uitzicht op de Rijnhaven, 1000 vierkante meter aan vloeroppervlak, een eigen lift en een plafond van wel 12 meter hoog. En dan heb je ook nog een tuintje van 55 vierkante meter.

Wijk

Het stulpje heeft geen specifiek prijskaartje. De prijs is namelijk op aanvraag. Het dikke appartement komt in de wijk Katendrecht. Opvallend, aangezien dit eerst als een achterstandswijk werd betiteld.

Katendrecht was tot voor kort nog een uitgesproken achterstandswijk. Nu staat er het duurste appartement van Nederland.
Foto: Frame Vastgoed

Duurste ooit

In Mokum werd in 2016 nog het duurste appartement verkocht de horecaondernemer Won Yip voor ruim 15 miljoen euro. Ook een aardig bedrag, maar dit dit huis in Roffa is next level. Makelaar Leslie de Ruiter legt tegen het AD even uit waarom: “Het is een woning van internationale allure en het prijsniveau is ook op die markt gericht. Zie het als een special edition. Dan gaat het niet per se om de prijs, maar om het feit dat het te koop is. Zoals ze zeggen: beter duur dan niet te koop.” Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Hieronder een kleine rondleiding.

De woning is, al dan niet in samenspraak met een ‘interior designer’, volledig naar eigen wens in te richten.
Foto: Kolenik
The Box vanaf de straat gezien.
Foto: Frame Vastgoed
De Rijnhaven met het appartementencomplex.
Foto: Frame Vastgoed

AD

Reageer op artikel:
Rotterdam heeft straks de beschikking over het duurste huis van Nederland
Sluiten