Deze open Defender van Heritage Customs komt bovenaan ons verlanglijstje

Wat is er cooler dan een Land Rover Defender? “Niks!” We horen het je denken. En je hebt misschien wel een beetje gelijk. Toch denken we iets gevonden te hebben wat een Defender overtreft. Komt ‘ie: Defender zonder dak! Jep, je kunt nu door de modder crossen en tegelijk je vleespet even laten bijkleuren door de zon. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Gaan we toch doen. Het zou namelijk zonde zijn om je niet alles over deze coole bak te vertellen.

Heritage Customs

De auto is ontwikkeld door Heritage Customs. Zij hebben het Carchitecture-programma opgezet waarin ze nauw met hun klanten samenwerken aan het ontwerp van hun auto’s. En daar komen soms hele unieke customs uit. Zo ook deze Valiance Convertible. Als uitgangspunt namen ze de Land Rover Defender. Daar haalden ze het dak vanaf en verder rustten ze hem uit met hun reeks Magic Metal-exterieur- en interieuropties, gesmede wielen, unieke lederen bekledingspatronen en optionele in-house ontworpen sportstoelen.

Heritage Customs
Foto: Heritage Customs

Jan-Pieter Kroezen, co-owner van Heritage Customs, noemt de auto ‘de ultieme expressive van onze klanten.’ En al die klanten hebben dus ook een unieke auto die helemaal op hun wens is gemaakt. Zo kan het interieur op bijna oneindig veel manieren worden afgewerkt. Gewoon, zodat de klant uiteindelijk écht iets heeft om blij van te worden.

Heritage Customs heeft geen voorraad Convertibles, aangezien elke Convertible-conversie specifiek wordt ontworpen op basis van de wensen en verzoeken van de klant. Ze kunnen wel de donorauto voor je verzorgen, maar die mag je ook zelf halen. Afhankelijk van wensen en specificaties duurt het vanaf 3 maanden voor ‘ie klaar is. De ombouw leveren ze vanaf €85.000.

Reageer op artikel:
Deze open Defender van Heritage Customs komt bovenaan ons verlanglijstje
Sluiten