Een helikoptervlucht is het coolste cadeau om Nederland van boven te bewonderen

Voor sommige mannen is het hoogste tijd om daad bij woord te houden en nu over te stappen van het helikopteren met je eigen zaakje naar het echte werk. Ben je op zoek naar het ultieme cadeau dat alle verwachtingen overtreft? Zeg gedag tegen de standaard cadeautjes en ga voor het perfecte cadeau: een helikoptervlucht boven Nederland.

123Helikoptervluchten maakt dit allemaal mogelijk en zorgt voor een ervaring die je de rest van je leven niet meer gaat vergeten. Een helikoptervlucht, wie wil dat nou niet ervaren?

Onvergetelijk avontuur

Vanaf het centraal gelegen Hilversumse vliegveld kan je gemakkelijk instappen en Nederland ontdekken vanuit een compleet nieuw perspectief. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, het vieren van een jubileum of een groepsavontuur, 123Helikoptervluchten heeft de perfecte vlucht voor elke gelegenheid. We leggen de verschillende mogelijkheden even voor je uit.

Hemelse vluchten voor 1-2 personen
Vlieg hoog boven de Nederlandse landschappen in een comfortabele S300 helikopter, ontworpen voor maximaal comfort en een ongehinderd uitzicht. Ideaal voor stelletjes die een bijzondere dag hebben te vieren of voor de avontuurlijke individu die alleen wil genieten.

Helikoptervluchten voor max 6 personen
Voor een exclusieve ervaring biedt de VIP EC130 Turbine helikopter plaats aan maximaal 6 personen. Vlieg in stijl boven Amsterdam en deel deze sensationele ervaring met vrienden of familie.

Instagram: @123helicopter

Proeflessen

Voor degenen die altijd al de kick van zelf vliegen hebben willen ervaren, biedt 123Helikoptervluchten proeflessen aan. Geen ervaring vereist – een ervaren instructeur begeleidt je stap voor stap door het avontuur, waardoor je zelf het stuur in handen kunt nemen.

Perfecte ervaring

Bij 123Helikoptervluchten is maatwerk de sleutel. Wil je arriveren en vertrekken in stijl bij een gerenommeerd restaurant? Of heb je andere specifieke wensen? Het team staat klaar om een op maat gemaakt avontuur te creëren dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Herinneringen in de lucht

Een helikoptervlucht is een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren. In plaats van materiële presentjes, geef je iets dat de harten net wat sneller doet kloppen. Ontdek de sensatie en gezonde spanning van helikoptervluchten boven Nederland met 123Helikoptervluchten. Kan je die ook weer van je bucketlist afstrepen en je dromen laten uitkomen. Ben je overtuigd? Bestel jouw droomervaring via de website van 123Helikoptervluchten.nl.

Reageer op artikel:
Een helikoptervlucht is het coolste cadeau om Nederland van boven te bewonderen
Sluiten