Hefner’s Playboy Mansion leeggeroofd voor verbouwing

Zelfs na zijn dood weet Hugh Hefner nog de gemoederen bezig te houden. Het Playboy Mansion, hoofdkwartier van veel iconische feesten, is in 2016 al verkocht, maar pas sinds begin dit jaar is er weer leven in de brouwerij. Dat brengt ook weer de nodige speculaties met zich mee…

Sommige gebruikers op Twitter denken namelijk dat het ingepakte Playboy Mansion geheime Hollywoodtunnels verbergt. Say what?

Plunderaars

De echte reden van de kilometers aan hekwerk en schermen is gelukkig een stuk logischer. ‘The Sun’ deelde eerder al foto’s van de constructie, waarbij ineens een groot gat verscheen in de tuin. Volgens bronnen van de krant was het gehele terrein leeggehaald nadat plunderaars binnen waren gedrongen. De vliegensvlugge dieven namen dingen mee die je alleen in Hugh Hefner’s voormalige kasteeltje aan treft. Ze gingen er namelijk met heel wat lingerie, indrukwekkende speeltjes, peperdure kunst en verschillende meubels vandoor. Van Hef’s andere speelkamer bleven ze wel af. De pinnballmachines waren tóch iets te zwaar voor de dieven.

Nieuwe eigenaar

Intussen is het iconische huis, waar in de jaren 70 veel gekke dingen gebeurden, van Daren Metropoulos. De Griekse Amerikaan is de zoon van Dean Metropoulos en heeft aardig wat centen te makken. Hij tikte minder voor het huis af dan oorspronkelijk de vraagprijs was: voor zo’n $100 miljoen haalde hij het stulpje binnen. Er werd in 2016 wel om gegniffeld, want dat Hugh Hefner’s paleisje naar iemand ging die z’n geld verdiend met snacks zoals Twinkies en Ho Hos, dat had niemand verwacht. Toch is Daren een feestbeest eerste klas die, zelfs zonder het grote leeftijdsverschil, Hefner wel onder de tafel zou kunnen krijgen. De familie had het al in 2010 proberen te kopen, maar kreeg dus in 2016 pas de kans. Er was toen wel een dealtje dat Hugh Hefner (toen 90) en zijn vrouw Crystal Harris (toen 30) er konden wonen tot Hefner’s dood.

Reageer op artikel:
Hefner’s Playboy Mansion leeggeroofd voor verbouwing
Sluiten