Heerlijk veel nazi’s afknallen in Wolfenstein 2-gameplay

Redactie 30 Sep 2017 Entertainment

Als je aan de grote shooters van dit jaar denkt, dan gaan de gedachten waarschijnlijk uit naar Call of Duty WW2 en Star Wars Battlefront 2. En terecht, want het zijn games met veel potentie. Maar er is nog een enorm grote knaller dit jaar: Wolfenstein 2 The New Colossus.

Net als in het eerste deel neemt Wolfenstein 2 je mee naar een alternatief verleden. Daarin hebben de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog min of meer gewonnen. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten zijn ze aan de macht en heeft de bevolking een groot probleem. Gelukkig is er nog BJ Blazkowicz. De grote baas uit de Wolfenstein-reeks houdt er van om Nazi’s af te knallen. Dat ging hem in het eerste deel, Wolfenstein: The New Order, al uitstekend af. Nu is de strijd verplaatst naar de Verenigde Staten. Daar sluit BJ Blazkowicz zich aan bij het lokale verzet om samen met hen te vechten tegen het kwaad.

En als we af mogen gaan op de onderstaande gameplay trailer, dan is er genoeg kwaad in de wereld om op los te gaan. Deze ruim 22 minuten durende video laat een mooie balans tussen actie en de dialogen tussen de verschillende personages zien.

Wolfenstein 2: The New Colossus komt op 27 oktober uit. De game verschijnt dan op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Volgend jaar komt de game ook uit op de Nintendo Switch.

Reageer op artikel:
Heerlijk veel nazi’s afknallen in Wolfenstein 2-gameplay
Sluiten