Met de nieuwe headphones van Fresh ‘n Rebel loop je stijlvol over straat

redactie 25 Jun 2019 Entertainment

Wie graag onderweg of op kantoor naar muziek luistert weet dat er geen fijner gevoel is dan goede headphones. Met de juiste kwaliteit komen jouw afspeellijsten pas echt tot leven. Hierbij kamp je echter wel met één groot nadeel: vaak zien die headphones eruit alsof je als een piloot in de cockpit zit. Dat kan beter dacht Fresh ‘n Rebel. Zij kwamen namelijk met de stijlvolle Clam ANC hoofdtelefoon die vanaf nu in twee nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn: Ruby Red en Misty Mint voor de prijs van €129,99.

Als dat niet je smaak is dan zijn de headphones ook nog te verkrijgen in de kleuren Dusty Pink, Petrol Blue, Storm Grey en Ice Grey. Het bedrijf komt zo met voor iedereen wat wils. De headphones zijn draadloos en beschikken over active noise canceling. Onderaan het artikel lees je bovendien hoe je zelf een exemplaartje in de kleur Petrol Blue of Storm Grey kunt winnen.

Stijlvol design

Fresh ‘n Rebel is een Nederlands bedrijf uit Rotterdam en heeft als missie hun klanten van de meest stijlvolle producten te voorzien. Naast koptelefoons kun je namelijk ook in-ears, bluetooth speakers en powerbanks bij ze kopen. Allemaal met een opvallende look waarmee je vol zelfvertrouwen over straat loopt.

Zonder te compenseren op de kwaliteit

Daarbij vergeet het bedrijf natuurlijk niet waar het allemaal om draait: goede geluidskwaliteit. Dat zit dan ook helemaal snor met Clam ANC want het geluid klinkt tiptop in orde. Daarnaast heeft het een erg lange batterijduur; één oplaadbeurt is genoeg voor 35 uur muziek luisteren. Ook kun je natuurlijk altijd de audiokabel gebruiken zodat het opladen niet nodig is. Als het apparaat niet in gebruik is dan kun je hem makkelijk opvouwen en in de meegeleverde case doen.

Active Noise Canceling

Als kers op de taart beschikken de headphones ook nog over Active Noise Canceling. Een collega die teveel kletst terwijl je hard aan het werk wil? Even het knopje verschuiven en al je omgevingsgeluiden verdwijnen volledig. Zo heb je altijd volledige focus op je podcast, film of muziekalbum.

Winactie

Zoals beloofd geven we zelf ook twee exemplaren van de Clam ANC headphones weg in de kleuren Petrol Blue en Storm Grey. Om te winnen moet je een getal raden onder de 500. Het antwoord kun je delen via de comments op Facebook. We sturen je een DM als je hebt gewonnen. Succes!

Reageer op artikel:
Met de nieuwe headphones van Fresh ‘n Rebel loop je stijlvol over straat
Sluiten