Ballenjongen die een trap kreeg van Hazard is nu multimiljonair

In 2013 maakte Charlie Morgan een knotsgekke avond mee als ballenjongen tijdens de halve finale van de League Cup tussen Swansea City en Chelsea. Dat moment waarin Eden Hazard de tiener trapte vanwege tijdrekken, zorgde voor flink wat ophef en werd direct een stukje voetbalgeschiedenis. Nu zit de ballenjongen er warmpjes bij, want hij heeft een goedlopend bedrijf in de vodka.

Wat begon als een chaotische nacht op het voetbalveld, waarin de jonge Morgan het doel van zijn geliefde Swansea City verdedigde, is uitgegroeid tot een bizar succesverhaal. Na deze avond nam Charlie Morgan een onverwachte afslag. De ballenjongen hield het voor gezien in de voetballerij en koos een ander pad. Het conflict met Hazard lijkt allang vergeten, aangezien de twee deze week herenigd werden en samen genoten van glazen neonblauwe Au Vodka.

Au Vodka

Eden Hazard, die onlangs zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, deelde een foto van hun ontmoeting en schreef: “Een fijn ding aan met pensioen zijn, is bijpraten met oude vrienden. Je bent in 11 jaar ver gekomen, mijn vriend.” Het lijkt erop dat de tumultueuze nacht op het voetbalveld nu een bron van humor en verbondenheid is tussen de voormalige tegenstanders, dat is alleen maar mooi om te zien.

Ballenjongen

Charlie Morgan, die vaak praat over het ‘gekke’ baljongenincident, heeft zijn leven op een indrukwekkende manier omgegooid. In 2022 vertelde hij al aan Daily Mail: “Voor mij was een groot deel van het starten van Au Vodka en het succes van dit merk maken, om niet alleen bekend te staan als ‘die Swansea ballenjongen’, maar dat mensen zouden zien dat die baljongen iets heel bijzonders heeft gecreëerd.”

Forbes

Wat begon als een onwaarschijnlijk hoofdstuk in de voetbalgeschiedenis, is uitgegroeid tot een inspirerend verhaal van veerkracht en daarna een stuk ondernemerschap. De gouden flessen van Au Vodka, gedropt door Morgan en zijn ondernemersmaatje Jackson Quinn, hebben niet alleen de drankenmarkt veroverd, maar hebben ook de weg vrijgemaakt voor de jonge ondernemer om een plekje te veroveren op Forbes‘ 35 onder de 35 jaar.

De waanzinnige groei van Au Vodka, met een waarde van meer dan £40 miljoen, heeft geleid tot samenwerkingen met beroemdheden zoals Floyd Mayweather Jr., Charlie Sloth, Ronaldinho en Tion Wayne. Wat begon als een wild idee tussen twee schoolvrienden, Morgan en Quinn, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Au Vodka (@auvodka)

Jongensboek

Het verhaal van Charlie Morgan, van een schoppende Hazard op het voetbalveld tot het genieten van succesvol ondernemerschap met Au Vodka, laat zien dat soms zelfs uit gekke momenten iets buitengewoons kan groeien. De jonge ballenjongen heeft niet alleen zijn team destijds naar de overwinning geholpen, maar heeft ook zijn eigen pad naar succes gevonden, ver buiten de lijnen van het voetbalveld. Een schitterend jongensboek!

Reageer op artikel:
Ballenjongen die een trap kreeg van Hazard is nu multimiljonair
Sluiten