Transformeer je vriendin in Hermelien met dit toverachtig Harry Potter lingeriesetje

Redactie 19 apr 2018 Girls

Als we met de vrouw mee moeten shoppen, heb je spontaan iets te doen of kruipt er een of andere gekke ziekte in je op. Buiten wachten op een stoeltje terwijl je vriendin uren in de winkel als een pasgeboren pony van pashokje naar pashokje rent. De enigste ‘leuke’ winkel is de lingerieshop. Tips geven over dat ene spannende setje wat je dinnie vanavond gaat dragen. Wij hebben iets voor je gevonden: Harry Potter lingerie.

Als we konden toveren dan hadden we de onderstaande dame zo snel mogelijk laten afleveren op ons redactieadres. Helaas kunnen we net zo goed toveren als Rapper Sjors rappen kan en is het helaas maar een droom die we ooit nog eens mogen laten uitkomen. Een klein lichtpuntje schijnt er toch aan het einde van de tunnel. Het setje wat deze dame draagt, kan binnenkort deel uitspelen in je nieuwste Harry Potter rollenspel in de slaapkamer.

Alholomora

Heb je de sorteerhoed niet nodig en bepaal je zelf wel dat je vriendin tot Griffoendor behoort, kies deze stijl in de webshop van Yanda.com. Voel je meer liefde voor slangen en moet je vriendin wat meer blauw aan, ga dan voor de Zwadderich stijl. Kost allemaal geen fluit, want voor 34 euro kan jij een heet nachtje beleven met je dinnie. Tip van ons: als je haar bh niet weet los te krijgen, kun je nog altijd ‘Alholomora’ roepen.

Reageer op artikel:
Transformeer je vriendin in Hermelien met dit toverachtig Harry Potter lingeriesetje
Sluiten