Harry Potters magische versie van Pokémon Go wordt deze week uitgebracht

redactie 19 Jun 2019 Entertainment

Alle Harry Potter-fans opgelet. Binnenkort kan je samen met je vrienden op magisch avontuur gaan in de ‘echte’ wereld. De releasedatum van de game is namelijk bekend gemaakt: 21 juni komt de Harry Potter Wizards Unite uit en dus kan je binnenkort de game spelen op je telefoon. Aftellen maar!

De game

Harry Potter Wizards Unite is ontworpen door de makers van Pokémon Go. Dit schept dus al hoge verwachtingen voor deze magische spin-off. Bij Pokémon Go was het niet raar om groepen volwassenen ‘s avonds samen te zien rondlopen in een park. En dat betekent dat jij vanaf 21 juni ook weer een legit reden hebt om met je bro’s over de straten te zwerven. Wie wil er nu niet op zoek naar magie? Als speler gebruik je de ‘echte’ wereld om op zoek te gaan naar tekens van magie en kom je de iconische personages tegen uit het boek. Het spel belooft veel kleine mini-games, maar ook grotere missies die met andere spelers moeten worden opgelost. Spreuken en het zwaaien met de toverstaf wordt gedaan door op het scherm te vegen.

Release

De releasedatum werd bekend gemaakt tijdens een exclusief event in Los Angeles. De CEO van Niantic, John Hanke, gaf hier de details van de game. Later werd alles ook bevestigd via het Twitteraccount van Harry Potter: Wizards Unite.

Bekijk hier de trailer van de game.

Reageer op artikel:
Harry Potters magische versie van Pokémon Go wordt deze week uitgebracht
Sluiten