Topspits Harry Kane ontwikkelt audiomerk: Our Pure Planet

Harry Kane, de topspits die de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar de Duitse grootmacht, FC Bayern München, heeft zijn eigen audiomerk gelanceerd, genaamd Our Pure Planet. Een opvallende, maar leuke stap voor de Engelsman. De naam Our Pure Planet geeft al iets weg, maar daar later meer over.

Harry Kane, is een van de beste spitsen die rondloopt op deze aarde. Met talloze doelpunten en een enorm schare aan fans is hij een echte publieksfavoriet. Hij besluit nu een compleet andere arena te betreden: de wereld van audio.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Our Pure Planet (@ourpureplanet)

Milieuvriendelijke focus

Bij het bedrijf van de voetballer draait alles om milieubewustzijn. Het merk streeft ernaar zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact op de planeet te hebben door audioproducten te creëren met duurzaamheid in gedachten. Dat betekent dat ze materialen en productieprocessen gebruiken die vriendelijker zij voor het milieu. Petje af hoor Harry!

Eersteklas geluid

Het draait natuurlijk allemaal om de geluidskwaliteit. Our Pure Planet-producten zijn ontworpen om eersteklas geluid en een meeslepende audio-ervaring te leveren. Je zou natuurlijk niets minder verwachten van een man die het een en ander weet over precisie en nauwkeurigheid, net als zijn voetbalvaardigheden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Our Pure Planet (@ourpureplanet)

Stijl & comfort

De producten zijn strak, stijlvol en vol Engelse klasse, net als de beste man zelf. Of het nu gaat om koptelefoons, oordopjes of speakers, ze zijn ontworpen met zowel de vorm als de functie in gedachten. Harry Kane weet mode en performance te combineren.

Verschil maken

Met Our Pure Planet heeft onze Harry Kane ook een missie om een verschil te maken in de wereld. Een deel van de winst van het merk zal gaan naar de ondersteuning van verschillende milieu- en duurzaamheidsinitiatieven, wat behoorlijk bewonderenswaardig is.

Exciting times ahead!

Hoewel het merk nog maar net begint, heeft het al het potentieel om een grote speler te worden in de audio-industrie en Harry’s toewijding aan het goede doel en zijn passie voor audio en hoge kwaliteit vormen een veelbelovende combi.

Ode aan Beckham

Oh en over de ongelooflijke talenten van Harry Kane gesproken, onlangs beleefde hij een ademend moment toen hij voor Bayern München tegen SV Darmstadt speelde. Hij scoorde een sensationeel doelpunt van af zijn eigen helft, een move die onmiddellijk herinneringen opriep aan de legendarische David Beckham.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Bayern (@fcbayern)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bucefal Betting Tips (@bucefaltips)

Reageer op artikel:
Topspits Harry Kane ontwikkelt audiomerk: Our Pure Planet
Sluiten