Illusionist Hans Klok tovert een nieuwe show in elkaar voor komende zomer

Het is alweer een tijdje geleden, maar in augustus is het dan eindelijk weer zover. De illusionist Hans Klok gaat weer een show geven. Zijn nieuwe theatershow Face the Future zal drie weken lang te zien zijn in het prachtige Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De vorige show van Hans Klok, Hans Klok & Friends, is alweer enige tijd geleden. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe voorstelling. Na jaren wachten, kunnen we eindelijk weer genieten van de fantastische trucs van de goochelaar. Dat nét iets te hopen witte blousje en zijn wilde blonde haren zijn één van de kenmerken die we weer kunnen gaan aanschouwen na een aantal jaar radiostilte van de beste man.

Tweede thuis

Hans Klok, de man die wordt genoemd als ‘The fastest magician in the World’, is laaiend enthousiast over zijn nieuwe theatershow. Daarnaast vind hij het ook geweldig om weer in Carré te staan. ‘Dit theater voelt inmiddels een beetje als mijn tweede huis. Dat we hier met Face the Future beginnen, vind ik een grote eer’, laat de illusionist weten.

Face the Future

We kunnen weer een hoop verwachten van de nieuwe show. In de nieuwe voorstelling creëert Klok een avatar als oplossing voor de uitdagingen waar hij als illusionist in 2024 mee te maken heeft. Echter krijgt de nieuwe avatar een bijzondere twist. De dubbelganger krijgt een eigen wil, vergaart meer macht en neemt de wereld van Klok steeds meer over. Volgens de magiër wordt dit een magische reis. ‘Artificial Intelligence en virtual reality zijn onderdeel van onze samenleving geworden. Dat is waarom mijn show Face the Future heet.’

Wil je graag deze show bijwonen? Dan kun je vanaf 15 maart kaartjes bestellen. Van 7 tot en met 25 augustus is Hans Klok te zien met zijn show Face the Future.

Reageer op artikel:
Illusionist Hans Klok tovert een nieuwe show in elkaar voor komende zomer
Sluiten