Hangoverfoodz’ kapsalon frikandel is een feest om van te smullen

Nadat we eerder al ons licht schenen op de heerlijke McLasagne, zijn we nu terug met een nieuw gerecht van Hangoverfoodz. En het is er wederom eentje om alvast van te gaan watertanden. Of sterker nog, het is de ideale maaltijd op je brakke dag, de kapsalon frikandel speciaal.

Zo’n lekkere, snelle en vooral verrukkelijke vette hap, daar kan iedereen wel van dromen als je een avondje flink de bloemetjes buiten hebt gezet. Daar speelt Steven Vrolijk, de grote man achter Hangoverfoodz dan ook perfect op in.

Kapsalon frikandel

Na zijn opleiding tot horecaondernemer en management aan de middelbare hotelschool, trok de wereld van het recht uiteindelijk zijn aandacht. Terwijl Vrolijk zijn weg door de hotelschool baande, sleet ‘ie al jaren in de keuken. Na zijn rechtenstudie besloot de ondernemer een andere koers te varen en zijn ondernemersdromen waar te maken. Op dit moment is hij eigenaar van verschillende ondernemingen

Met Hangoverfoodz laat Vrolijk zijn passie voor voeding en ondernemen samenkomen. Het idee ontstond als een vonk van creativiteit en tot zijn grote vreugde is het een behoorlijk succes aan het worden. Zo keken al meer dan 3.3 miljoen mensen naar zijn Instagram-reel waar ‘ie een ‘frikandel kapsalon’ maakt. Die gaan we natuurlijk even uitlichten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hangoverfoodz (@hangoverfoodz)

Hangoverfoodz

De frikandel speciaal wordt omgetoverd in een ware kapsalon waar je gelijk van wil gaan smikkelen. Eerst wordt de frikandel ‘geschoren’, vervolgens opgebakken en daarna worden hier de klassieke ingrediënten die je verwacht bij een frikandel speciaal aan toegevoegd. Zit je al te watertanden? Nou, wij wel. Voor meer van dit soort gerechten, check zeker even de Instagram-pagina van HangoverFoodz!

Reageer op artikel:
Hangoverfoodz’ kapsalon frikandel is een feest om van te smullen
Sluiten