Er komt een peperdure televisieserie van de game Halo

Redactie 29 jun 2018 Entertainment

Ja hoor, dat is pas even groot nieuws zo aan het eind van de week. Op de E3 maakte Microsoft al bekend dat er een nieuwe Halo aankomt. Nu zijn we nog meer hyper omdat er een grote serie komt van Halo. Bingewatchen maar!

Master Chief komt dus op de grote schermen. We hebben al heel wat mooie dingen met de Master Chief meegemaakt de afgelopen jaren. Het is uitgegroeid tot een van de grootste en populairste games ooit. Nu er dus een serie van aan zit te komen, kan die ook nog eens reuze populair worden. We krijgen er al de kriebels van.

Mastercast

In de onderstaande tweet maakt Showtime dus bekend dat er een serie komt van Halo. Hij gaat niet minder dan 10 afleveringen krijgen en dat is helemaal mooi om te horen. Een flinke lading afleveringen per seizoen dus. Nog mooier is dat Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) enkele afleveringen gaat regisseren. Potverdorie jongens, dit moet toch wel heel zeker een gruwelijke serie worden. Het is nog niet bekend wie de rol van Master Chief gaat spelen.

Amibiteus

De directeur van Showtime, David Nevins, maakt ons nog even wat meer in de Halo-stemming: “Halo wordt onze meest ambitieuze serie ooit. Het geduld van de fans die hier jaren op hebben gewacht zal rijkelijk worden beloond. De visie van de makers zal niet alleen in de smaak vallen bij fans, maar ook kijkers trekken die minder bekend zijn met deze complexe wereld vol interessante personages.”

Reageer op artikel:
Er komt een peperdure televisieserie van de game Halo
Sluiten