Behandel je huisdieren als royalty’s met Gucci’s nieuwe huisdierencollectie

Veel van ons hebben een duidelijke mening over het merk Gucci, maar laten we eerlijk zijn: sommige dingen zijn wel spang. Het fashionmerk heeft nu ook een collectie uitgebracht voor huisdieren. Dus mocht jij nou altijd al willen dat jouw hond de mini-versie van jezelf is, dan is het nu je kans. 

De collectie biedt accessoires voor zowel katten als honden. De hele release is gemaakt met het hoge niveau en met de hoogwaardige materialen die we mogen verwachten van het Italiaanse modehuis. Mag ook wel, als je beseft hoeveel je er voor gaat moeten neerleggen.

Gucci huisdierencollectie

Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden: dieren hijsen in kleding. Toch kunnen we er soms wel om lachen. Met kerst zie je vaak honden lopen in een honden kersttrui en nu is het dan dus mogelijk om een hond te zien lopen in Gucci kleding. Zie je het al voor je: zo’n chihuahua met een Gucci-pet schuin op z’n kop? Er is dus al een collectie met het bekende Gucci logo op items als riemen, voedselschalen en kammen. Nu verschijnen er dus ook polo’s, T-shirts en jassen voor huisdieren. Oh ja, ook nog breiwerk, mochten ze het echt heel koud hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gucci

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gucci

9K voor een slaapbed

De collectie is al te verkrijgen, dus mocht je nog een leuk cadeau willen hebben voor dierendag: grijp je kans. Het (enige) mooie aan de huisdierencollectie is dat er alles aan gedaan is om het zo milieuvriendelijk te maken. Er is gebruik gemaakt van de juiste grondstoffen om de spullen te maken, dus dat is dan wel weer een fijne bijkomstigheid. Over de prijzen valt nog wel enige discussie te voeren hoor. Kijk, we snappen dat je huisdier je alles is, maar om 9K neer te leggen voor een bed is wel overdreven hè? Maar ja, we hebben hieronder effe een filmpje voor je, zodat je alvast kan kijken waar jij jouw lieve viervoeter in wil hijsen.

Reageer op artikel:
Behandel je huisdieren als royalty’s met Gucci’s nieuwe huisdierencollectie
Sluiten