Gucci verkoopt een broek voor 800 dollar met vlekken die jij als kind opliep

Gucci komt met een product voor de herfst/wintercollectie in de categorie: Gast?! Als onze moeder vroeger had geweten dat dit soort broeken 800 dollar waard zijn, was ze vast niet zo boos geworden als je weer met je nieuwe jeans was gaan voetballen.

Gucci biologische denimbroek

Het welbekende veel te dure merk Gucci komt op de proppen met een jeans waar neppe grasvlekken in verwerkt zijn. Je weet wel, van die vieze groene vegen die je kreeg als je de klikspaan uit de klas even onderuit schoffelde op het voetbalveld. Nou, voor de prijs die Gucci vraagt voor de broek, zou je prima een maand je huur kunnen betalen. Namelijk 800 dollar, iets meer dan 680 euro. Door de grasvlekken moet het de illusie wekken dat de drager lekker fanatiek is bezig geweest. Door de kosten van de broek durf je het nog niet eens aan om naar de plaatselijke hondenuitlaatplaats te gaan.

’70’s look

Hoewel het natuurlijk helemaal nergens op slaat om zulke broeken voor zo’n immens hoge prijs te verkopen, lijkt het erop dat Gucci een soort look uit de jaren ’70 wil creëren, zoals ook te zien is aan hoe ze het model aankleden. Natuurlijk zijn grasvlekken hier de way to go voor. Want wie associeert de jaren ’70 nou niet met grasvlekken op zijn jeans?

Gebruikte jij vroeger als kind je goeie jeans niet om te voetballen, maar gebruikte je daarvoor bijvoorbeeld een overall? Dan is het ook jouw geluksdag. Want Gucci heeft ook een denim overall op de markt gebracht met grasvlekken. Wow! De ontwerpers hebben voor deze herfst/wintercollectie echt alles uit de kast gehaald. Als je de overalls niet kan laten liggen moet je toch echt wat meer betalen, ongeveer 930 euro. Want ja, grasvlekken krijg je er niet gratis en voor niks op natuurlijk. Oh jawel, toch wel… Lekker bezig Gucci!

 

Reageer op artikel:
Gucci verkoopt een broek voor 800 dollar met vlekken die jij als kind opliep
Sluiten