De eerste trailer van GTA 6 ziet er waanzinnig dik uit

Iets eerder dan gepland, maar daar ‘issie dan eindelijk. De langverwachte trailer van GTA6 is gearriveerd. Je bent er de afgelopen tijd waarschijnlijk door alles en iedereen doodgegooid met nieuwtjes over deze game, maar de eerste beelden staan nu eindelijk online!

Het was voor iedereen nog wel even spannend of het nu echt een vervolg wordt op het vijfde deel, of iets compleet anders zou worden.

Vice City

In de trailer worden we begroet door onder andere beelden uit de nieuwe locatie van de game, Vice City. Waar we in het vorige deel nog door een replica van Los Angeles aan het scheuren waren, lijkt het nu erop alsof we ditmaal in Miami de boef mogen uithangen.

Daarnaast zien we beelden van het nachtleven, zo lijkt erop dat we weer de digitale stripclub mogen induiken. Het lijkt social media een nog groter onderdeel te worden in deze game. Ook dieren doen hun intrede in deze versie, want we zien tot tweemaal toe een heuse alligator voorbijkomen.

Berichten over dat we met twee personages kunnen spelen, lijken bevestigd door de trailer. Het doet ons een beetje denken aan Bonnie & Clyde. Daarnaast verklapt Rockstar al de naam van een van de twee personages, de vrouw van het tweetal heet Lucia. Iets wat ook al eerder rondging op de digitale wandelgangen. De naam van de man lijkt nog niet bekend, maar geruchten gaan dat dat Jason moet zijn.

Leakers

Het overigens wel opmerkelijk dat we nu al de eerste beelden van de game te zien krijgen. Rockstar gaf vorige week namelijk aan dat de trailer inderdaad vandaag online zou komen, maar wel pas rond 3 uur lokale tijd. Rockstar wordt echter al jaren geteisterd door zogeheten leakers, die belangrijke informatie en beelden lekken van de game op het internet. Zo heeft er ook eentje de volledige trailer vannacht al geleakt. Reden genoeg dus voor de ontwikkelaar om de trailer nu al online te gooien.

Voor alle fans eindigt de trailer wel met een mindere boodschap. Hoewel er flinke hoop was, dat de game volgend jaar al uit zou komen, zien we op het eind het bericht dat we in 2025 pas met het spel aan de slag kunnen. En die mededeling gaat een hoop mensen niet in de koude kleren zitten, want veel fans schreeuwen moord en brand over de releasedatum. We moeten nog eventjes braaf wachten dus.

GTA 6 trailer

Overigens zal dit niet de laatste beelden zijn die we te zijn krijgen. Dit betreft de eerste trailer, dus er staat ons nog een trailer te wachten van de meest langverwachte game aller tijden. Dat is ook aan de kijkcijfers te zien, want hoewel de trailer pas zo’n 8 uur op YouTube staat, is hij nu al bijna 50 miljoen keer bekeken. Niet mis! Benieuwd geworden naar de eerste beelden van misschien wel de meest legendarische game ooit? Hieronder staat ‘ie op jou te wachten!

Reageer op artikel:
De eerste trailer van GTA 6 ziet er waanzinnig dik uit
Sluiten