Deze te gekke crib staat te koop voor bijna 3 miljoen euro in Oosterbeek

redactie 10 Aug 2019 Entertainment

Met de klimaatsverandering kunnen we in ons koude kikkerlandje elk jaar langer genieten van een tropisch zonnetje en daardoor is het helemaal niet zo gek om je villa niet aan de Franse kust te kopen, maar lekker in eigen land. Dichtbij je maten en familie. Top toch. In Oosterbeek staat het paleisje te koop voor bijna drie miljoen euro. Dichtbij Hollywood aan de Rijn aka Arnhem.

Oosterbeek

Het karakteristieke landhuis vind je dichtbij Hollywood aan de Rijn aka Arnhem. Sinds kort staat het te koop voor 2.950.000 euro. Het ligt op een grondgebied van 1 hectare in een bosrijke villawijk, grenzend aan uitgestrekte natuurgebieden. Naast maar liefst 12 kamers, heeft het pand een wijnkelder, kantoor, bioscoop met flatscreen en audio. Het landhuis heeft ook nog een gastenverblijf en een verwarmd zwembad in de gigantische tuin. Genoeg ruimte om je hele Facebook-lijst uit te nodigen dus.

Het landhuis heeft al een paar keer eerder te koop gestaan, maar de toenmalige eigenaar heeft de koop toen teruggedraaid. Hij wilde er toch lange blijven wonen. Geen gekke keuze. Helaas is de man overleden en hierdoor heeft Spitman Makelaars het huis te koop gezet. Er is volgens makelaar Ben Spitman al animo voor het landhuis. Er zijn al bezichtigingen geweest. Het miljoenenpand wordt ook in de etalage gezet bij Qualis, een landelijk netwerk van 45 makelaars met panden in het topsegment. Het Oosterbeekse landhuis komt in een glossy-achtig magazine van Qualis. En jij kunt het natuurlijk ook checken op Funda.

Moordwijven

Het kan zijn dat je het huis herkent. Het landhuis werd namelijk gebruikt als locatie voor de film Moordwijven (2007) van cineast Dick Maas.  Het was een flauwe komedie over drie verveelde miljonairsvrouwen die een huurmoordenaar inschakelen. Deze film werd met 400.000 bezoekers een kaskraker.

Reageer op artikel:
Deze te gekke crib staat te koop voor bijna 3 miljoen euro in Oosterbeek
Sluiten