Horrorfans opgelet: Netflix komt met een serie van The Grudge

redactie 9 Jul 2019 Entertainment

Goed nieuws voor alle horrorliefhebbers. De horrorhit The Grudge staat op het punt een comeback te maken bij Netflix. Je hebt nog even om je mentaal voor te bereiden, want naar verwachting gaat de serie in 2020 in première.

De angstaanjagende Amerikaanse horrorfilm The Grudge kwam uit in 2004 en is een remake van de Japanse film Ju-on. Sindsdien is het stil geweest rondom het concept, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Volgens Ramen Para Dos, een Spaanse entertainmentwebsite, wordt er druk gewerkt aan een serie rondom dit concept op Netflix.

De klassieke horrorhit werd eerder genomineerd voor onder meer de Saturn Award voor beste horrorfilm. Dus het belooft een serie te worden om bij weg te griezelen. Netflix zou het plan in Japan tijdens een presentatie bekend hebben gemaakt. “De klassieke J-horrorfranchise Ju-On is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in een periode van veertig jaar… en de waarheid is nog angstaanjagender!”, laat Netfix weten.

Hoe zat het ook alweer?

In The Grudge gaat een Amerikaanse verpleegster werken in Tokio. Hier komt ze oog in oog te staan met een mysterieus en bovennatuurlijk virus. Een virus dat een mens verandert in een razende moordmachine, daarna zijn slachtoffer doodt en overslaat naar een volgende. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hier dan de trailer van The Grudge (2004).

Reageer op artikel:
Horrorfans opgelet: Netflix komt met een serie van The Grudge
Sluiten