Dit is de vetste manier om de Grand Prix van Mexico te beleven

redactie 18 Sep 2019 Entertainment

Max Verstappen en F1-fans opgelet. Vind jij de kaartjes voor een Grand Prix of de verre reis ernaartoe te duur? Maar wil je toch heel graag een keer de Formule 1 van dichtbij mee maken. Dan hebben wij de ultieme oplossing voor jou gevonden. Voor de tweede keer biedt Ziggo jou de kans om de Formule 1 te kijken in de Ziggo Dome met duizenden andere fans. Alle liefhebbers bij elkaar en dan juichen, reken maar dit speciaal is.

Vorige editie

Op 30 juni 2019 waren duizenden fans in een uitverkochte Ziggo Dome getuigen van Max’s zijn overwinning in Oostenrijk. In de home grand prix van Red Bull wist Max knap te winnen. Hij reed destijds van een 7eplek naar de winning spot. In een kolkende Ziggo Dome werd dit dan ook extreem gevierd. Zo heftig dat Max dit waarschijnlijk helemaal in Oostenrijk kon voelen. Met polonaises, bier en een overwinning op het gigantisch scherm was het dan ook een race om nooit te vergeten. Wij weten zeker dat de mensen die hier bij waren, dit nooit van hun leven zullen vergeten. F1-euforie in optima forma.

Foto: Nathan Reinds

Grand Prix van Mexico

De race in Mexico is een echte fan-favorite. Ook Max kijkt altijd uit naar Mexico en kent hier een succesvol verleden. Hij won de vorige twee edities van de Grand Prix en kan nu voor zijn derde overwinning op rij gaan in Mexico. Kan hij zijn indrukwekkende record voortzetten? Het belooft in ieder geval een mooi race-weekend te worden.

Foto: Ziggo Foto: Ziggo

Iedereen is welkom

In tegenstelling tot de voorgaande editie is het evenement dit keer voor iedereen beschikbaar. De vorige keer was het evenement alleen voor Ziggo-klanten beschikbaar, maar dit keer is iedereen welkom. Bel al je maten op of maak er een leuke familie dag van. De Grand Prix vindt plaats op 27 oktober 2019. Zet de datum in de agenda en kom langs in de Ziggo Dome. Met duizenden andere fans om je heen, lijkt het net alsof je live in Mexico aanwezig bent. Ben je nou nog niet overtuigd (wat wij ons nauwelijks kunnen bedenken) kijk dan nog even snel naar de after-movie van de vorige editie. Meer info en tickets haal je hierrr! 

Advertisement

Reageer op artikel:
Dit is de vetste manier om de Grand Prix van Mexico te beleven
Sluiten