De releasedate van John Travolta’s gangsterfilm ‘Gotti’ is bekend

Redactie 15 mrt 2018 Entertainment

‘Teflon Don’ aka John Gotti was de beruchte maffiabaas die in de jaren ’80 het hoofd was van de Gambino familie. Een poosje geleden werden we al lekker gemaakt met een film waarin John Travolta de rol van John Gotti zou gaan vertolken. Ondanks problemen is er nu eindelijk een release date bekend gemaakt.

Gotti zou eerst in december 2017 in de bioscopen verschijnen. De producers zeiden echter dat de timing en de manier van distributie nog niet goed genoeg was. Hij zou in eerste instantie maar bij een paar bioscopen uitkomen en daarnaast op Video on Demand (VOD). Hard werd er gezocht naar betere filmrechten en distributeurs zodat het de kans zou hebben op een groter succes.

Verhaal

De film gaat over maffioso John Gotti die zichzelf naar de top van de New Yorkse mobster wereld werkte. Regisseur Kevin Connoly (acteur in de serie Entourage) zegt dat de film een donkerdere dimensie van de flamboyante crime lord aan het licht brengt. Er zal in de film meer aandacht komen op het gruwelijk overlijden van Gotti in 2002. Hij overleed in de gevangenis aan keelkanker op een leeftijd van 61 jaar.

Als je van maffia/gangster films houdt is dit zeker een film om in de gaten te houden. John Travolta heeft in het verleden het publiek vaker laten verassen met een verbluffende rol als gangster. Hij speelde natuurlijk de huurmoordenaar in de mega populaire film ‘Pulp fiction’ en ook niemand zal zijn rol in de film ‘From Paris With Love’ snel gaan vergeten.

De film zal in première gaan op 15 juni. Een knallende brute gangsterfilm die je niet wilt missen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De releasedate van John Travolta’s gangsterfilm ‘Gotti’ is bekend
Sluiten