Mega kantoor van Google is maar liefst 229 meter lang

Je moet op gesprek komen bij je baas, alleen het is aan de andere kant van ‘t kantoor. Over het algemeen valt dat loopje wel mee, alleen bij een kantoor van Google is dat een helse tocht. Om van de ene kant naar de andere kant te lopen, moet je zo’n 229 meter overbruggen.

Google kennen we als een van de grootste bedrijven ter wereld. Het is veel meer dan alleen de zoekmachine die jij dagelijks gebruikt, want het is onder andere ook eigenaar van YouTube. Ondertussen hebben ze ruim 80.000 mensen in dienst. Dan is het ook niet zo gek, dat ze zo’n mega kantoor hebben.

Google kantoor Spruce Goose

Voor een bezoekje aan het kantoor moet je wel naar Los Angeles. Als je een rondleiding in het pand hebt, dan ben je voorlopig wel effe zoet. Het is namelijk, hou je vast, vier hectare groot. Het gebouw heeft niet alleen maar kantoren, want er zijn ook cafés, eettenten, een fitnesscentrum, een evenementenzaal voor 250 personen en ga zo nog maar effe door. Er valt in ieder geval genoeg te doen. Het bouwwerk is geïnspireerd industriële verleden toen Howard Hughes hier vliegtuigen bouwde. Het heeft dan ook de bijnaam van de beroemde Hercules H4.

Hele leuke feitjes allemaal, maar je wilt waarschijnlijk beeldmateriaal zien in plaats van al die woorden. Nou, dat hebben we voor je. Check it out, mate!

 

HLN

Reageer op artikel:
Mega kantoor van Google is maar liefst 229 meter lang
Sluiten