Golfer loopt blauwtje als hij zijn vriendin wilt zoenen na eerste PGA overwinning

De 21-jarige golfer Aaron Wise had een hele mooie zondag, totdat zijn vriendin het nogal verpestte. Ooit wel eens op zo’n manier afgewezen? Dan weet je hoe pijnlijk dit voelt en dat ook nog eens op camera. Awkward!

Het PGA Tour groentje won voor het eerst in zijn leven een PGA wedstrijd. Natuurlijk wilde hij dit volop vieren met zijn lief en leed. Nadat hij haar een heerlijke warme knuffel had gegeven, volgt er natuurlijk een sappige dikke zoen. Helaas, daar had zijn dinnie niet zo’n zin in en hij kwam nogal in een awkward situatie terecht.

Jongste winnaar

Aaron Wise kwam in de finale en hield zichzelf helemaal cool. Hij won de dagzege en werd daarmee de tweede jongste golfer ooit die zo’n titel won. De jongste gast die het ooit gelukt is, is ene Tiger Woods. Nooit meer van die gast gehoord. Natuurlijk wel lekker als je zo’n prijs in je kast mag zetten. Stiekem is een bedrag van 1,38 miljoen dollar nog lekkerder. Alles verliep dus lekker voor het groentje, totdat zijn vriendin in het spel kwam.

Voorhoofd

Het blijkt dus dat het zijn vriendin Oregon Duck Reagan Trussell is. Ook al mocht hij haar geen kusje geven die zondag, Trussel gaf eerder een keer toestemming om een kusje op haar voorhoofd in ontvangst te nemen. Dat is dan wel weer fijn voor Aaron.

Can't believe i get to call this girl mine ?

A post shared by Aaron Wise (@originalwiseguy) on

Gekust werd er die dag uiteindelijk heel zeker. De gelukkige was zijn beker. Is er toch nog een soort van liefde. Een ander soort liefde vond plaats op deze golfbaan. Daar duwde een gast zijn edele delen in een golfhole.

golfer

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Golfer loopt blauwtje als hij zijn vriendin wilt zoenen na eerste PGA overwinning
Sluiten