De Golf House is retestrak en heeft alles wat je hartje begeert

Redactie 10 mrt 2017 Entertainment

Modern, strak en veel ramen. Dat is tegenwoordig toch wel de stijl waarin veel huizen worden gebouwd. Neem de Golf House. Alles is goed geordend en je zit nooit in het donker door die zeeën van licht die binnenvallen. Een beetje verantwoord mens gooit ook nog eens zonnepanelen op het dak om een klimaatneutraal huis te creëren.

Dit huis in de buurt van Buenos Aires, we zijn lekker internationaal ingesteld hier bij FHM, heeft het allemaal en mag er wezen. Deze casa wordt ook wel Golf House genoemd omdat het middenin een Golf Ranch staat. De woning is opgetrokken uit drie rechthoekige ruimtes die op originele wijze zijn opgestapeld. De muren zijn van beton en ogen zeer industrieel, maar door de houten afwerking straalt deze villa ook rust en natuur uit. Dit is een plaatje, de architect mag zich wel op de borst kloppen na dit huzarenstukje.

Hoewel de mansion van de buitenkant schitterend is, mag de inrichting wel wat minder minimalistisch. Als je maten langskomen, moet je immers wel kunnen gamen en een feest kunnen droppen.

gewoonvoorhem.nl

Reageer op artikel:
De Golf House is retestrak en heeft alles wat je hartje begeert
Sluiten