Gladiator 2 zal zich 25 jaar na afloop van eerste film afspelen

redactie 12 Jun 2019 Entertainment

Volgens de producenten Walter F. Parkes en Laurie MacDonald werkzaam aan de sequel van Gladiator zal het verhaal zich 25 jaar na afloop van het eerste deel afspelen. Rond 180 na Christus dus. De producenten bevestigden dat de Gladiator sequel er nog steeds aankomt.

In het interview vertelde MacDonald verder ook over zijn nauwe band met Ridley Scott die het origineel maakte: “”We werken nog steeds met Ridley en we zouden deze film niet durven maken op een manier die niet legitiem is. Daarnaast werken we met een geweldige scriptschrijver, Peter Craig.”

Plot Gladiator 2

Er gaan bovendien geruchten dat het plot van de film zal gaan over Lucius, de zoon van Lucilla die werd gespeeld door Connie Nielson in het origineel. Ook het neefje van Commodus (Joacquin Pheonix) zou een rol gaan spelen. Er wordt natuurlijk een grote stap in de toekomst gezet dus dit klinkt logisch. Misschien gaan we ook Russel Crowe weer terugzien? De acteur gaf in eerdere interviews aan dat Gladiator een speciaal plekje in zijn hart heeft dus wie weet.

Reageer op artikel:
Gladiator 2 zal zich 25 jaar na afloop van eerste film afspelen
Sluiten