Vlaamse Vlammen: Carolien van Hoeck en Hanin Mizouri

sep 08 2022, 18:00 Girls
hanin carolien fhm 22
Ja hoor, daar zijn ze weer! Vlaamse vlammen. En dit keer niet één, maar twee vlammen. Dubbel genot dus. Dat we genoeg beauty’s op de Nederlandse bodem hebben, is een feit. Maar een klein stukje over de grens is ook moois te vinden. Maak kennis met Carolien en Hanin!
Het feit dat Carolien en Hanin vriendinnen zijn, maakt het nog leuker om naar te kijken. De twee schoonheden wonen allebei in Kempen en kennen elkaar al van jongs af aan, maar hun vriendschap is later gekomen. De reden dat hun vriendschap zo goed werkt, zit ‘m in hun gedeelde interesses en passie voor fashion en beauty.

Vlammen

Laten we bij Carolien beginnen. Deze Vlaamse vlam is 27 jaar oud en runt een prachtige kledingwinkel in Turnhout. Dit doet zij samen met haar moeder. Ze vormt niet alleen een power duo met Hanin dus. Naast een businesswoman is Carolien ook nog een trotse fulltime mommy #milf. Laten we even naar haar gluren:

Uitdaging

En dan is het tijd voor de 24-jarige Hanin. Zij kickt op nieuwe uitdagingen en gaat deze dan ook graag aan. Ze heeft niet alleen haar diploma voor uiterlijke schoonheid behaalt, maar is in haar dagelijks leven ook docente op een schoonheidsschool. Daarnaast deelt zij graag haar passie voor mode met haar volgers op Instagram. En nu effe lekker loeren:
We mogen fotograaf Steven Wolles natuurlijk niet vergeten. Hij heeft tenslotte deze heerlijke plaatjes geschoten. Het was voor Carolien en Hanin de eerste keer dat zij met Steven samenwerkte en dat beviel hun erg goed. “Wat een fijne man om mee te shooten. Hij stelde ons helemaal op ons gemak en niks voelde geforceerd.”, vertelt Hanin. En Steven heeft nog meer lekkers voor ons in petto, want deze Vlaamse hotties staan niet alleen in hun eentje goed op de foto. Ook hun duo-shoot ziet er heet uit. Neem gerust een kijkje, maar niet oververhit raken, hè!
Mocht je in de toekomst helemaal niets meer willen missen van deze Vlaamse vlammetjes, volg ze dan vooral op Instagram via @carolienvhoeck en @hanin.mizouri
Foto’s: Steven Wolles / @steven_wolles
Delen met
Ook interessant