Valeria Conca is perfecte mix van Italiaanse en Spaanse schoonheid

okt 28 2023, 10:01 Girls
298199539 1754865481539668 2450455376258725722 n
Milano-Madrid zien we gelijk op haar persoonlijke Instagram-pagina staan. Twee steden van formaat en waar wij zeker positief advies over zullen geven om eens een tripje naar een van deze steden te wagen. Maar man, Italië: heerlijk eten, mooie steden en niet te vergeten, schitterende vrouwen. Als je toevallig dus dat stedentripje naar Milaan boekt, kan het zomaar zijn dat je de Italiaanse beauty Valeria Conca tegen het lijf loopt. Wij kunnen je zeggen, dan ben je echt wel even in de wolken.
Oh ja, voordat we het vergeten, we geven je ook even kleine introductie over Valeria. Al is ze al eens eerder aan bod gekomen , dan weet je gelijk weer helemaal wie ze is. Al vraag je het haar liever zelf natuurlijk, kom je ook nog eens zeer geïnteresseerd over. Scoor je alleen maar punten mee.

Valeria Conca

Met haar fabelachtige voorkomen is Valeria een van de mooiste schoonheden van de modestad Milaan. Nu we het toch daarover hebben, zelf loopt ze ook regelmatig mee met de Milano Fashion Week, die laat zij uiteraard niet aan zich voorbijgaan. Heerlijk thuiswedstrijdje moet dat zijn voor haar.
Misschien nog wel leuk om te weten, ze mag bijna 24 kaarsjes uitblazen. 5 november is het zover, dan wordt mevrouw 24 jaar oud. Als Italiaanse knapperd met Spaanse roots is zij de perfecte mix van Zuid-Europese schoonheid. We zullen helaas weer even moeten wachten op de zomer, maar een zeilbootje, jacht of wat dan ook, even dobberen op het water samen met Valeria op de Italiaanse wateren, dat zien wij helemaal zitten. Laat die zomer dus maar snel komen.
Delen met
Ook interessant