Tracy Cortez is dé reden dat je naar UFC moet kijken

sep 16 2023, 21:00 Girls
tracy 1
Tracy Cortez, ze lijkt misschien lief en schattig (wellicht door haar 1.65) maar, deze chick is nummer veertien in het vlieggewicht voor de dames in de UFC. Ze is geen gemiddelde vechter. Ze heeft een combinatie van talent, doorzettingsvermogen, charisma en looks die haar meteen een fan favourite maken. Zondag 17 september om 1:00 uur is ze te bewonderen tijdens haar gevecht tegen Jasmine Jasudavicius. Wij lichten deze beeldschone vechtmachine nog even uit voor je.
Zoals veel vechters begon Tracy’s reis op jonge leeftijd. Ze begon te trainen in verschillende vechtsport disciplines, waaronder BJJ (Braziliaans Jiujitsu), wat een cruciaal onderdeel van haar skills aanscherpte. Het was toen al duidelijk dat ze voorbestemd is voor iets groots.

Grote doorbraak

Tracy’s grote doorbraak kwam toen ze een plek bemachtigde in de Contender Series van de grote baas van de UFC, Dana White. Het was haar kans om zichzelf te bewijzen op het nationale podium, en man, dat moment heeft ze gegrepen. Ze toonde haar skills, domineerde haar tegenstander compleet en verzekerde zich van een UFC-contract, een keerpunt in haar carrière.

Binnen de kooi

Toen ze eenmaal de UFC octagon betrad bleef Tracy indruk maken. Haar meedogenloze tempo, opvallende vaardigheden en haar talent voor het finishen van haar tegenstanders trokken fans. Het gaat niet alleen om haar vechtstijl, haar pittige temperament komt elke keer naar voren als ze vecht.
Cortez is niet alleen een vechter, ze is ook een nuchter persoon. Ze is actief op social media, deelt haar reis met fans en geeft ons een kijkje in haar leven buiten het vechten het is verfrissend om een UFC-ster te zien die zo herkenbaar is.
Onlangs doken er beelden online van Tracy die de nieuwe vechters outfit aan het passen is. Dit zorgde voor een hoop positieve reacties, dat snappen wij volledig.
We gaan geheid nog veel meer zien van deze 29-jarige stoot. Aankomende zondag is Cortez te bewonderen in de octagon. Tot die tijd kun je haar hieronder nog uitgebreid bewonderen.
Delen met
Ook interessant