De schitterende Nubia Santt is het Braziliaanse juweeltje van de gram 

jan 26 2023, 21:00 Girls
fhm nubia santt
Het is bijna weekend, nog eventjes wachten en dan kunnen we weer helemaal losgaan. Om het weekend alvast in te luiden, zoals Quasimodo dat als geen ander kan, hebben wij weer een topper op de gram gevonden. Haar naam begint met de N en eindigt op ubia Santt. Inderdaad, het is niemand minder dan de prachtige Nubia Santt.
We schreven al eens over de Braziliaanse Karla Santos en de schitterende Juliana Nalú. Beide hemelse vrouwen en daar hoort de fascinerende Nubia Santt nu ook bij.

Nubia Santt

Voor de voetbalkenners is Nubia Santt geen onbekende naam. Deze weergaloze vrouw heeft een relatie met de Braziliaanse voetballer Nathan, die je kan kennen als verdedigende middenvelder van Atlético Mineiro. Maar voor de mensen die niet van voetbal houden, Nubia is een Braziliaans topmodel en staat geregeld op de cover van Zuid-Amerikaanse bladen.
Met haar donkerbruine haren en betoverende bruine ogen weet ze iedereen omver te blazen. En oh ja, voordat we het helemaal vergeten: ze heeft een lichaam, hallelujah. Als het aan ons ligt, boeken we meteen een ticket naar Brazillll en doen we met haar de cha cha cha. Laat carnaval maar komen. Hier komt ze aan, Nubia Santt!
Delen met
Ook interessant