Dit zijn de 10 Mooiste Presentatrices van Nederland

jun 09 2022, 13:00 Girls
243395521 163846969246586 2257825661658309914 n
Hopelijk gaat het, zoals de weersvoorspellingen vertellen, aan het einde van deze week eindelijk lekker weer worden. Terrassen worden dan bemand, de bitterballen gaan het frituur in en de alcohol wordt koud gezet, het leven is prachtig! Wij gaan jullie leven nog meer kleur geven met een prachtig top-10 lijstje. Ditmaal hebben we de tien Mooiste Presentatrices van Nederland voor jullie. Het maakt echt niet uit welk programma dames presenteren, als zij het presenteren kijken we het toch wel. Geniet van de mooiste presentatrices uit de FHM500 .

Mooiste Presentatrices van Nederland

We snappen heel goed dat je je afvraagt wie die andere 490 vrouwen in de lijst der lijsten zijn. Gelukkig kun je het blad hier bestellen. Geloof ons, die wil je hebben!

#76: Veronica van Hoogdalem

Zeg je Veronica, zeg je muziek. Deze vrouw ademt gewoon muziek en is voor ons dan ook een gouden plaatje aan de muur. Oh ja Veroon, wij luisteren ook met liefde elke keer weer naar jouw podcasts. You rock it girl!

#69: Julia Sinning

Misschien dat je haar ook al voorbij hebt zien komen in de top-10 Mooiste Nieuwkomers, maar ook hier eist Juul haar plekje op. Ze is presentatrice bij Easytoys en werd ook nog effe Miss Nederland 2021. Julia kan het allemaal!

#66: Gwen van Poorten

Altijd een feestje wanneer Gwen over de digitale tijdlijn banjert. De blije stuiterbal mag dan het credo ‘met z’n allen’ hanteren, wij hebben deze vrolijke brunette het liefst voor onszelf.

#65: Jennifer Hoffman

Onze grote vriend Ruben Nicolai was in 2018 al overtuigd dat Jen de mooiste vrouw van Nederland was. Wij waren dan ook heel verheugd om haar op de buis 3 op Reis te zien presenteren.

#45: Celine Huijsmans

Jarenlang hebben jullie de kans gehad om het hart van Celine ter veroveren. Die kans was een jaar verkeken, maar we hebben nieuws voor je: er is weer wat ruimte gekomen in het hart van Celine. Neem haar mee naar een plek waar ze auto’s of extreme sporten kan bekijken en je hebt haar binnen. Graag gedaan he!

#37: Shelly Sterk

Ach, onze oud-winnares van 2018 kan natuurlijk niet ontbreken in dit top-10 lijstje. Elke keer als Shelly weer iets presenteert, vergeten we altijd even waar het ook al weer over ging, gewoon omdat we zo betoverd zijn door Shell.

#27: Chantal Janzen

Tante Chantal, elk jaar houden we meer en meer van je. Wat jij ook presenteert, wij kijken het! Onze All Time Favorite-award wacht op je!

#11: Sylvana IJsselmuiden

Tien dikke Friesche reeten voor Sylvana! Deze frisse Dumpert-presentatrice heeft alles wat je in een vrouw zoekt. Lief, grappig, lekker, bijdehand en een paar ogen waar je je eigen moeder nog voor zou verkopen. Terechte winnares ook van 2020!

#10: Marijn Kuipers

Maak kennis met onze Social Media Queen van 2022 en ook nog eens nummer #2 in de top-10 lijst van Mooiste Presentatrices van Nederland. Geen wonder dat het volgersaantal van RUMAG afgelopen jaar zo bizar gestegen is. Vergeet trouwens haar shoot niet te checken in de FHM500!

#2: Geraldine Kemper

Ze heeft dan net niet de titel Mooiste Vrouw van Nederland gehaald, niemand pakt haar de titel Mooiste Presentatrice van Nederland af. Geer heeft al een shitload aan programma’s gepresenteerd. Zo was ze te zien in 3 op Reis , Trippers en Spuiten en Slikken . Wij zeggen: blijf lekker doorgaan, want de Nederlandse man wil jou nog niet kwijt.
Delen met
Ook interessant