Mikky Kiemeney is het knappe vriendinnetje van voetbaltalent Frenkie de Jong

sep 07 2017, 18:00 Girls
schermafbeelding 2017 09 07 om 170416
De laatste tijd heeft Ajax middenvelder Frenkie de Jong al veel schouderklopjes gehad van de heren voetbalanalytici, wij doen daar graag nog een schepje bovenop, maar dan schakelen we wel even over naar zijn vriendinnetje. Mikky Kiemeney verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Hoewel de bloedmooie blondine al uit zichzelf straalt, heeft ze daar eigenlijk geen hulp bij nodig.
Mikky is zelf ook een groot sporttalent, al op haar 17emaakt ze haar debuut voor hockeyclub HC Den Bosch, het team dat afgelopen seizoen kampioen is geworden in de hoogste dames competitie van Nederland. Er staat haar dus een mooie toekomst te wachten. Als die twee ooit kinderen gaan krijgen hebben er dus geheid een topsporttalent bij, no matter of het een jongen of een meisje wordt. Kan niet missen.
Niet alleen op sportief gebied timmert de 19-jarige hockeybabe aan de weg. De blondine heeft al meerdere fotoshoots voor Balr. gedaan, het kleding merk van ex-profvoetballer Demy de Zeeuw . Check hieronder enkele mooie foto’s van het toekomstig FHM500 lid (dat kan toch niet missen).
Delen met
Ook interessant