Lieke Klaver is FHM’s Mooiste Sportvrouw van Nederland 2024

mei 27 , 12:00 Girls
dsc2670 kopie
Ken je die spanning die je vroeger voelde voordat je jarig was? Dat voelen wij nu een beetje met de FHM500 die aanstaande woensdag (29 mei) uitkomt. In aanloop daar naartoe gaan we alvast een winnares verklappen, want wij mogen met volle trots vertellen dat atletiekster Lieke Klaver met de titel van FHM’s Mooiste Sportvrouw van Nederland naar huis rent! Wil jij zien welke prachtvrouwen nog meer in de prijzen zijn gevallen? Pre-order jouw FHM500 nu!
De Mooiste Sportvrouw van Nederland. Het is nogal een rijtje waar Lieke Klaver in komt te staan. We noemen ze even op hoor. Anouk Hoogendijk, Puck Moonen, Suzanne Schulting, Jutta Leerdam , Joy Beune , Lieke Martens , Irene Schouten en vorig jaar Fleur Jong . Dat zijn heel wat titels, wereldrecords en medailles bij elkaar.
dsc2312 kopie
Foto: Anouk Boonstra
Lieke over het winnen van haar award: "Normaal gesproken ben ik niet zo van de beauty-contesten, want ik vind dat mooi zijn niet alleen wordt bepaald door uiterlijk, maar ook door innerlijk. Ik vind het wel echt een hele grote eer om als Mooiste Sportvrouw van het Jaar verkozen te zijn. Ik vind het belangrijk dat vrouwen die gespierd zijn, ook mooi gevonden worden."

Lieke Klaver = Mooiste Sportvrouw van Nederland

Lieke Klaver is niet alleen een prachtige verschijning, deze vrouw is sneller dan de gemiddelde hongerige cheetah op de Zuid-Afrikaanse savanne. Waar eerder de schaatsters jaar in jaar uit met deze titel aan de haal gingen, lijkt het nu een prooi voor de sprinters te worden. Na Fleur Jong is de titel voor Mooiste Sportvrouw van Nederland dit keer opnieuw voor een sprinter. Ze zeggen dat Parijs de stad van de liefde is, maar aankomende maand zal deze stad het toneel zijn voor de Olympische Spelen, waar Lieke de sterren van de hemel zal rennen! Wat dan haar grootste droom is? De snelste 400 meter van haar leven rennen in Parijs! Oh ja, Europees kampioen worden staat ook nog op de planning.

Behind the scenes video

Bij het winnen van deze award in de FHM500 komt ook een fotoshoot. Hoe was dit voor Lieke? "Ik vond het wel spannend om deze shoot te doen. Normaal heb ik meer kleding aan en weet ik dat het allemaal safe is. Dit keer zochten we iets meer de randjes op, maar ik vind het wel leuk! We hadden een goed team, dus dat gaf me een heel goed gevoel." Uiteraard hebben we een video gemaakt van deze shoot. Check de video hieronder.

Bestel de FHM500 2024!

Ben jij nou heel benieuwd naar de shoot met Lieke Klaver en de andere 499 beauty's in de FHM500? Pre-order dan nu de FHM500 2024, zodat jij hem als eerst op je deurmat ziet verschijnen!
Delen met
Ook interessant