Dat was wel iets heel anders dan een bom in de koffer van Amanda Diaz Rojas

feb 11 , 19:58 Girls
419056960 786985106790907 1488041709115103238 n
Oeps, dit was wel een heel bijzondere vlucht voor influencer Amanda Diaz Rojas. Ze werd uit het vliegtuig gehaald omdat haar koffer een 'raar geluid' maakte. De bemanning dacht dat het om een bom ging. Ze vroegen Rojas om haar koffer open te maken. Daar kwamen ze gelukkig geen bom tegen maar iets anders heel anders wat trilt.
Rojas volgde netjes het bevel om het vliegtuig te verlaten. Ze opende haar koffer en daar vond ze toch iets heel anders dan een bom. Onder een aantal kleren haalde ze namelijk een trillend seksspeeltje vandaan. Het speeltje was vanzelf aangegaan en trilt zo hard dat je het hoorde buiten de koffer. Plaatsvervangende schaamte naar haar!

Seksspeeltje in koffer

De beveiliging moest hard lachen nadat ze het sekshulpmiddel uit de koffer zag komen. Gelukkig mocht de mooie Rojas snel weer terug het vliegtuig in en kon ze haar reis voortzetten.
Dit hilarische moment heeft ze zelf gedeeld via haar Tiktok account. Wij kijken er lachend en met plaatsvervangende naar.

Amanda Diaz Rojas

De enorm knappe (en stoute) influencer deelt dagelijks haar leven op Instagram met haar 249.000 volgers. Alles komt voorbij op haar Instagram: sport, bikinifoto's, selfies en fotoshoots. Hier een paar van onze favorieten:

TikTok

Op TikTok kunnen we nog meer genieten van de beauty, want filmpjes zijn nog beter dan foto's toch?! Op TikTok heeft ze trouwens ook niet al te veel kleding aan, maar dat snappen wij wel met zo'n lichaam en uitstraling!
Delen met
Ook interessant