Kim Kardashian gaat volledig naakt om parfum te promoten

apr 25 2018, 11:00 Girls
We hebben al meerdere opmerkelijke moves gezien van de vrouw met een van de mooiste lichamen van de wereld. Een beetje vlees laten zien op social media is Kardashian">Kim Kardashian zeker niet vreemd. Nu doet ze het weer. Alleen om een nieuwe parfum, in vorm van">de vorm van haar lichaam, te promoten.
Een parfum in de vorm van Kim Kardashians lichaam? Oelala, wie wil dit flesje nu niet in zijn handen hebben? Een opmerkelijke, maar kneitergoede marketingstunt. Het is eenmaal zo, alles wat Kimmie aanraakt, veranderd zowat binnen 24 uur in goud. Deze move zou wel eens miljoenen waard kunnen zijn.

Gipsbehandeling

Gisteravond, toen alle mannen lekker voor de buis zaten om Roma verpletterd te zien worden door Liverpool, postte Kim Kardashian dus de onderstaande foto's. Het merk KKW Body is dus geïnspireerd op Kim's naakte lichaam en de making-off heeft ze ook even gedeeld met ons, zo is ze dan ook weer. Zo moest er een team het lichaam van het internetfenomeen insmeren met gips. Perfect klusje voor een stagiair, alhoewel het karweitje vast werd opgeëist door de grote baas van het bedrijf.
KKW Body komt op 30 april uit. Zet dat maar alvast in je agenda, want dit reukje wil je gewoonweg niet missen. Lekker bezig Kim!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Delen met
Ook interessant