FHM's Favoriete Fotografen: Nikolay Ivanov

mei 20 , 10:58 Girls
391473479 711210527175826 537759860201274916 n
We beginnen de maandagochtend eens even heel goed! We hebben toch weer een pareltje van een Favoriete Fotografen voor je klaarstaan. Het is bizar wat voor een prachtige plaatjes sommige fotografen kunnen schieten. Nou, Nikolay Ivanov is er eentje die laat zien dat je met een camera een hele hoop moois vast kunt leggen. Natuurlijk weer over het algemeen vrouwen, maar wij zouden FHM niet zijn als we daar geen fan van zouden zijn. Maak kennis met de enorm getalenteerde fotograaf Nikolay Ivanov!
Subliem, dat is het woord wat in ons opkomt als we kijken naar de foto's die deze fotograaf maakt. Nikolay zorgt er met zijn plaatjes voor dat vrouwen op de meest prachtige manieren voor de camera staan. Dankjewel Nikolay voor al je mooie werk!

Nikolay Ivanov

De Bulgaarse fotograaf is van alle markten thuis. Dan ben je pas een geweldig getalenteerde fotograaf! Hij profileert zichzelf als erotisch fotograaf. Misschien heb je nu een verkeerd beeld in je hoofd van hoe zijn werk er dan uitziet, maar wij kunnen je verzekeren dat het prachtig is. Niet ordinair, fout of onbeschaafd, maar juist heel mooi, respectvol en klassiek. We zien vooral vrouwen in bikini als we scrollen door zijn portfolio, maar dat maakt het zeker niet minder leuk om ernaar te kijken. Geniet gezellig met ons mee en check vooral ook even zijn andere foto's op Instagram. Dikke tip van ons voor jullie!

FHM500

Nee, FHM Shoots schiet hij niet, maar hij heeft wel een echte FHM500-topper voor zijn camera mogen hebben. Ken je de mega knappe Kelly van der Minne nog? Het klopt inderdaad dat ze waarschijnlijk op elke foto, door elke fotograaf, enorm goed op de foto zou staan, maar toch. De foto's die onze Bulgaarse vriend van haar heeft gemaakt zijn oogverblindend mooi. We laten je natuurlijk nu niet met lege handen zitten, dus hieronder zie je de prachtige en onweerstaanbare foto's waar we zo enthousiast over zijn.
Delen met
Ook interessant