De Amerikaanse Grace Charis is een absolute hole-in-one

jul 01 2023, 17:00 Girls
fhm grace charis 3
We hebben allemaal wel een keer midgetgolf gespeeld. Of voor de serieuze mensen onder ons, een potje golf. Denken we aan golf, dan denken we natuurlijk aan Paige Spiranac . Dat is zonder twijfel de mooiste golfster van de hele wereld, maar iemand wil haar van de troon afstoten. Misschien ken je haar wel? Ze heet Grace Charis en je wilt koste wat het kost haar nieuwe caddie worden.
Grace Charis is niet zomaar iemand. Ze is geen wonderschoon doelpunt van eigen helft, knappe driepunter of weergaloze strike. Nee! Ze is een sensationele hole-in-one. Met haar wil je heel graag een balletje op de golfbaan slaan.

Grace Charis

Golf staat natuurlijk bekend om zo min mogelijk slagen, maar met Grace Charis heb je al twee goeie slagen te pakken. De Amerikaanse golfster is ongekend populair in eigen land en niet te vergeten in de wereld van golf. Niet per se om haar golfkwaliteiten, maar eerder wegens haar fantastische outfits op de green en haar geweldige pluspunten. Niet normaal.
Ze heeft geen club nodig, want scoren doet ze sowieso. Misschien een spoedcursusje golf pakken en dan gaan met die banaan. We hebben alweer genoeg geouwehoerd. Hier komt ze aan. Graag een groot applaus voor de nieuwe golfkoningin: Grace Charis.
Delen met
Ook interessant